Sosyete düğününde rezillik! Skandalı böyle ifşa etti

Sosyete düğününde rezillik! Skandalı böyle ifşa etti
Sosyetesinin tanınan isimlerinin düğününde yaşananlar kısa sürede dünya basınında infial yarattı. Söz konusu olayın detayları ise pes dedirtti.

İtalya'nın tanınan bankacılarından 64 yaşındaki Massimo Segre uzun bir süredir 47 yaşındaki Cristina Seymandi ile bir ilişki yürütüyordu. İkili geçtiğimiz aylarda yaptıkları duyuruda hayatlarını birleştirme kararı aldıklarını bildirdi ve evlenme kararı aldıklarını açıkladı. Dün nikah masasına oturan çiftin o anları ise az sonra belki de tarihe geçecekti.

SKANDALI BÖYLE İFŞA ETTİ

hjtrfjhtfyj.png

Nişan sırasında eline mikrofonu alan Segre'den herkes müstakbel gelin hakkında sevgi sözcükleri duymayı bekliyordu ancak gerçek bambaşka oldu. Segre o anlarda 'Cristina'ya sevme özgürlüğü vermek istiyorum. Özellikle de benden daha fazla sevdiği birine karşı' dedi ve şunları ekledi:

'Sevgili Cristina, ona zihinsel ve cinsel açıdan ne kadar sevgi beslediğini biliyorum. Ondan önce kiminle ilişki yaşadığını da biliyorum'

'MİKANOS TATİLİNE SEVGİLİNLE GİDEBİLİRSİN'

Bu sözlerin ardından Cristina'nın kendisini aldattığını anlara dair fotoğrafları yaklaşık 150 davetliye gösteren Segre, 'Bu durum beni mutlu etmiyor' dedi. Segre daha sonra Cristina'ya parasını ödediği Mikanos tatiline sevgilisiyle gidebileceğini hatırlattı ve konuşmasına son verdi.

Konuşma biter bitmez ise sahnedeki ışık bir anda kapatıldı. İtalyan medyası, konukların gösterinin bir parçası olarak 'kullanılmaktan' rahatsız olduklarını bildirdi.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

ekran-goruntusu-2023-08-22-153114.png

Nişan partisinden bu yana, misafirlerden birinin çektiği bir video internette yayıldı ve Cristina ölüm tehditlerine maruz kaldı. Zona Bianca TV haber programının yöneticisine yazdığı mektupta Christina, Massimo'nun "psikolojik şiddet" uyguladığını ve "intikamını titizlikle planladığını" söyledi.

Kaynak: Milliyet

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.