Songül Karlı'yı hiç böyle görmediniz! Yeni tarzına yorum yağdı

Songül Karlı'yı hiç böyle görmediniz! Yeni tarzına yorum yağdı
Son dönemin çok konuşulan isimleri arasında yer alan Songül Karlı, Instagram paylaşımları ile sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak gözlüklü tarzını paylaştı.

Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, yaptırdığı estetiklerle ve büyük değişimiyle konuşulmaya devam ediyor.

Karlı, iddialı pozlarına bir yenisi daha ekledi. Şarkıcılığın yanı sıra sunuculuk da yapan Karlı'nın siyah dekolteli elbisesi ve gözlüğü ile verdiği pozlara beğeni yağdı. Siyah gözlüklü tarzı çok beğenilen ünlü isme yorum yağdı.

İşte Songül Karlı'nın yeni tarzı

songul.jpg

gtrg.jpg

Siyah gözlüklü tarzı çok beğenilen ünlü isme; 'Çok güzelsin', 'Her halin çok güzel','Gözlük çok yakışmış' gibi yorumlar yapıldı.

"YİNE KÜÇÜLTMEK İSTİYORUM"

Karlı, daha önce yaptığı açıklamada "3 kere göğüslerimi küçülttüm. Daha büyüktü. Hatta yine küçültmek istiyorum. Ben televizyon programı çekince elbise getiriyorlardı altı oluyor üstten fermuar çekilmiyordu. Asistan arkadaşlar dediler ki 'Allah aşkına bi git küçült.' 3 kez yaptırdım. Şimdi normal istediğim bir elbiseyi giyebiliyorum." demişti.

SONGÜL KARLI KİMDİR?

Songül Karlı, 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucudur.

Karlı, müzik kariyerine 1991 yılında "Derman Sendedir" adlı albümüyle başladı. Albüm, büyük bir başarı yakaladı ve Karlı'yı Türk halk müziği dünyasının önde gelen isimlerinden biri haline getirdi.

Karlı, 1997 ve 1998 yıllarında Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde THM En İyi Kadın Sanatçı ödülünü kazandı. Ayrıca, 2000 yılında "Yaşam Ödülü"ne layık görüldü.

Karlı, 2007 yılında sunuculuk kariyerine başladı. İlk programı, Kanal 7'de yayınlanan "Songül Karlı ile Cumartesi" idi. Ardından, FOX TV'de yayınlanan "Su Gibi" ve TV8'de yayınlanan "Songül Karlı ile Evlilik Yolunda" adlı programları sundu.

Karlı, 2012 yılında "Su Gibi" adlı programda tanıştığı Metin Yüncü ile evlendi. Ancak, çift 2017 yılında boşandı.

Karlı, 2023 yılında "Bu Tabak Kimin?" adlı yemek yarışmasının sunuculuğunu üstlendi.

Karlı, 2023 yılında "Gelinim Mutfakta" adlı programın sunuculuğunu üstlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.