Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini noktalamıştı! Arzum Onan'dan tatil pozları

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini noktalamıştı! Arzum Onan'dan tatil pozları
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliği geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak tek celsede bitirmişti. İşte Arzum Onan'ın paylaşımları...

Uzun yıllar modellik ve oyunculuk yapan Arzum Onan, son olarak 27 yıllık evliliğini tek celsede bitirmesiyle gündeme gelmişti.

111.jpg

Güzel oyuncu arkadaşlarıyla tatile çıktı ve pozlarıyla beğeni topladı.

"AYRILIK YARAMIŞ"

Mehmet Aslantuğ ile olan 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran ünlü oyuncu Arzum Onan, arkadaşlarıyla çıktığı tatilden kareler paylaştı.

Onan’ın neşeli hallerini gören takipçiler “ayrılık yaramış” yorumlarından bulundu.

arzum.jpg

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliği sona eren Mehmet Aslantuğ açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Aslantuğ açıklama yaparak şunları söylemişti:

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşandı | jurnalci

"KOLAY OLMADI"

"Sevgili Arzum, yorulduğunu biraz kendini bulmak istediğini belki incitmemek için sebeplerin çoğunu söylemese de ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde; sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğimi zannettiğim, belki o titreme içinde bunalttığımı da görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak, saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı."

arzum1.jpg

“AYRILIK YARAMIŞ” DEDİRTTİ

27 yıllık evliliğini bitiren Arzum Onan boşanma sonrasını ailesi ve arkadaşlarıyla geçiren güzel isim geçtiğimiz günlerde yeni bir tatil için harekete geçti.

yeni.jpg

Kız arkadaşlarıyla tatile giden Arzum Onan'ın pozlarına "Kadın yaşlanmıyor", "Ayrılık yaramış", "Ayrılık çok iyi gelmiş" yorumları yağdı.

arzum2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.