Hadise ile Mehmet Dinçerler barıştı mı? Hadise'den olay sözler

Hadise ile Mehmet Dinçerler barıştı mı? Hadise'den olay sözler
Sık sık verdiği konserlerde eski eşine göndermede bulunan Hadise, son olarak Mehmet Dinçerler ile barışma iddialarına yanıt verdi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen törenle nikah masasına oturmuş ancak evlilikleri uzun sürmemişti. Hadise, “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum” açıklamalarında bulunurken, İş insanı Mehmet Dinçerler ise “Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum” sözleriyle ayrılıklarını duyurmuştu. İkili bu açıklamaların ardından 30 Eylül’de Beykoz Adliye’sinde tek celsede boşanmıştı.

hadise-mehmetdincerler-16-9-1663220552.jpeg

Boşanmadan kısa bir süre sonra sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan ikili ardından birlikte çekilen tüm fotoğraflarını silmişti.

“BİZDE BİR KİTAP TEKRAR OKUNMAZ”

ekran-goruntusu-2023-09-19-141721.jpg

Hadise, eski evliliğiyle yeniden gündeme geldi. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edildi. Hadise konserinde barışma iddialarına noktayı koydu. Süperman şarkısını seslendirirken hayranının pankartını gören Hadise, Mehmet Dinçerler ile barıştığı yönündeki haberlere göndermede bulunarak, "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap tekrar okunmaz" dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-19-140113.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.