Sinan Engin’den canlı yayında büyük gaf ‘Ahmet Çakar durumu kurtarmaya çalıştı’

Sinan Engin’den canlı yayında büyük gaf ‘Ahmet Çakar durumu kurtarmaya çalıştı’
Eski futbolcu ve başarılı spor yorumcu Sinan Engin canlı yayında Beşiktaş ile Galatasaray arasından oynana derbiden bir pozisyonu anlatırken büyük bir gaf yaptı. Tam da o anda Ahmet Çakar araya girerek durumu kurtarmaya çalıştı.

Eski yıldız futbolcu ve başarılı futbol yorumcusu Sinan Engin canlı yayında yaptığı bir gafla sosyal medyada gündem oldu.

Olay, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynana derbinin ardından pozisyonların tek tek yorumlandığı Beyaz Futbol'da yaşandı.

ekran-alintisi-jpg11.jpg

Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Beyaz Futbol adlı programda Ahmet Çakar'la birlikte derbiyi yorumlayan yapan Sinan Engin canlı yayında Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki bir pozisyona yanlış değerlendirme yaptı.

Beşiktaş Galatasaray derbisinde Omar Colley ile Mauro Icardi arasında yaşanan bir pozisyonu yorumlayan Sinan Engin, “Kontrolsüz bir giriş var ama olsa da dışarıda zaten pozisyon, yani bir faul olsa da dışarıda” şeklinde konuşan Sinan Engin'i Ahmet Çakar'ın “Ne dışarısı? Kale sahasının içinde” diye düzeltmesi üzerine canlı yayında zor durumda kaldı.

Görüntülerin sosyal medyaya da düşmesiyle birlikte Sinan Engin ile ilgili birbirinden komik paylaşımlar yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.