Çanlar Fatih Terim için çalıyor ‘Bunu da başaramazsa kovulacak’

Çanlar Fatih Terim için çalıyor ‘Bunu da başaramazsa kovulacak’
Yunan ekibi Panathinaikos’un başında bulunan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’in, Yunanistan Kupası’ndaki rakibi belli oldu. Fatih Terim eğer istenilen sonucu alamazsa takımdan gönderilecek.

Dün, Yunanistan Kupası yarı final 2. maçında Aris ile Panaitolikos karşı karşıya geldi. Kleanthis Vikelidis Stadyumu’nda oynanan nefes kesen mücadele 0-0’lık skorla berabere kaldı. Ancak ilk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Aris, adını finale yazdırmayı başardı.

Aris’in finaldeki rakibi yarı finalde PAOK’u eleyen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’in başında bulunduğu Panathinaikos olcak.

İki ekip geçen hafta Yunanistan Süper Ligi’nde karşı karşıya gelmiş ve Fatih Terim’in maça ağırlığını koymasıyla takımı kendi evinde oynana mücadeleden 2-0’lık bir skorla galibiyetle ayrılmıştı.

İki maç usulü ile oynanacak Yunanistan Kupası Finali’nde ilk maç 7 Nisan tarihinde, ikinci maç ise 28 Nisan’da oynanacak.

Yunan medyasında gündem olan haberlere göre, ligde şampiyonluk şansı mucizelere kalan Panathinaikos'ta kupanın da kazanılamaması durumunda Fatih Terim ile yolların ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.