Ahmet Çakar öyle bir şey dedi ki… Fenerbahçeliler küplere bindi

Ahmet Çakar öyle bir şey dedi ki… Fenerbahçeliler küplere bindi
Ahmet Çakar’ın Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi mücadelesi hakkında yaptığı yorum sarı lacivertli taraftarın küplere binmesine neden oldu.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Belçika'da karşı karşıya geleceği Union Saint-Gilloise maçıyla ilgili Fenerbahçelileri kızdıracak bir tahminde bulundu.

Çakar, daha önce Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Sparta Prag karşılaşması hakkında, “Sparta Prag tur atlar. Prag ezer Galatasaray'ı.” Şeklinde bir yorum yapmış ve Galatasaray taraftarının sert yorumlarına maruz kalmıştı. Ancak başarılı yorumcu Ahmet Çakar'ın dediği çıkmış ve Sparta Prag Galatasaray'a fark atmıştı.

Onur Yıldız on X: "Son dakika! Ahmet Çakar Fenerbahçe tişörtü giydi. #beyazfutboltarihigece https://t.co/Lkd6T5rUrx" / X

Ahmet Çakar bu kez de Fenerbahçe taraftarını deliye döndürecek yorumu patlattı. Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçıyla ilgili yorumlarda bulunan Çakar, “Union Saint-Gilloise yenilmez, muhtemelen de yener.” Şeklinde bir yorum yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.