Simpsons’ların kehaneti yatırımcıyı zengin etti! Saatler içinde fiyatı uçuşa geçti

Simpsons’ların kehaneti yatırımcıyı zengin etti! Saatler içinde fiyatı uçuşa geçti
Kehanetleriyle dikkat çeken Simpsons'ların son bölümü sosyal medyayı salladı. Simpsons'ların kehaneti yatırımcıyı zengin etti! Saatler içinde fiyatı uçuşa geçti.

Tahminleri ile gündeme oturan kült ABD dizisi The Simpsons'dan dikkat çeken bir bölüm daha yayınlandı. Sosyal medyayı sallayan Simpsonlar yatırım kehaneti tuttu herkes o sahneyi konuşuyor. Saatler içinde fiyatı uçuşa geçti.

ABD'de Pazar günleri yeni bölümleriyle ekranlara gelen Simpsons'ların “Wild Barts Can’t Be Token” isimli “Treehouse of Horror XXXIV” bölümünde Bart yanlışlıkla bir NFT'yi dijitalleştiriyor ve Marge onu kurtarabilmek için blockchain desetkli bir yerde maceraya çıkıyor.

ekran-goruntusu-2023-11-10-144329.png

NFT'LERİ Tİ'YE ALDI

Özel bölümde, içinde Bored Ape Yacht Club ile Beeple'ın da yer aldığı pek çok ikonik NFT ile sanatçıya atıfta bulunuldu. Bölümde ayrıca bazı NFT'lerin doğasıyla da dalga geçildi.

ekran-goruntusu-2023-11-10-144121.png

Homer başta Bart'ın çok da uygun olmayan fotoğraflarının dijitalleşmesi ile yıkılsa da sonradan Bart NFT'nin 1,5 milyon dolarlık değeri karşısında kendinden geçti.

24 SAAT İÇİNDE YÜKSELİŞE GEÇTİ

ekran-goruntusu-2023-11-10-144758.png

NFT Price Floor verilerine göre BAYC'nin taban fiyatı son 24 saatte yüzde 1,59, Mutant Ape Yacht Club'ın taban fiyatı ise yüzde 1,83 yükselişe geçti.

ekran-goruntusu-2023-11-10-144115.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.