Gece yarısı ormanda yürürken fotokapana yakalandı görenler hayrete düştü 'Efsane gerçek mi oldu?'

Gece yarısı ormanda yürürken fotokapana yakalandı görenler hayrete düştü 'Efsane gerçek mi oldu?'
Ormanda dolunay altında gece yürüyüşü sırasında aniden fotokapana yakalandı. Görenler hayrete düştü efsane gerçek mi oldu?

Gece yarısı ormandaki fotokapan tarafından kaydedilen görüntülerini görenler gözlerine inanamadı. Kaydedilen görüntülerde, bir geyik görüldü ancak bu geyik diğerlerinden çok farklıydı.

Tüm geyiklerde iki kulağının yanında iki boynuz olurken bu geyiğin tek bir boynuzu olduğunu fark eden görevliler, efsanevi bir canlı olan tek boynuzlu at benzetmesi yaptı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Efsanevi bir canlı olan tek boynuzlu atı anımsatan geyiğin görüntüsü sosyal medyayı salladı. Araştırmacılar sağlık durumu ya da yaralanmadan kaynaklı olabileceğini belirtti.

Sosyal medyada paylaşılan geyiğin görüntüleri, "Boynuzların dökülmesi genellikle kışın sonlarında veya ilkbaharın başlarında meydana gelir, ancak erken boynuz kaybı, müsabakalardan, kötü beslenmeden veya testosteron seviyelerini etkileyen hastalık/yaralanmalardan kaynaklanabilir" notuyla paylaşıldı.

ekran-goruntusu-2023-11-20-123020.png

27 KASIM'DAKİ DOLUNAYDA DA ORTAYA ÇIKACAK MI?

Yetkilileri, dolunay altında gece yürüyüşü sırasında kaydedilen geyik ile ilgili "Dolunay parkın tek boynuzlu atlarını ortaya çıkarıyor" yorumunda bulundu. Yetkililer, "27 Kasım'da gerçekleşecek bir sonraki dolunayla birlikte, Pegasuslar mı? Pegasiler mi? Uçan atlar için kullanılan çoğul terim ne olursa olsun, mutlaka izleyeceğiz" diye yazdı.

ekran-goruntusu-2023-11-20-123015.png

PEGASUS NEYİ TEMSİL EDER?

Pegasus (Kanatlı At) Yunan Mitolojisi'nde çok kuvvetli bir semboldür. Medusa'nın kanından doğduğuna ve kutsal yerleri koruduğuna inanılır. Modern zamanlarda Pegasus, ruhun ölümsüzlüğü ve astral dünyaya yolculuğu sırasında ruhların taşıyıcısı ve koruyucusu olarak sembolize edilmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.