Simpsonlar’ın çok konuşulacak Erdoğan kehaneti

Simpsonlar’ın çok konuşulacak Erdoğan kehaneti
Bazı yaşanacak olayları önceden tahmin etmesiyle bilinen The Simpson dizisi ile ilgili mizah ve gülmecenin ustası Emre Ulaş son karikatüründe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kehanetini çizdi.

Metin GÜREŞ/ KAMU SON HABER

ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'ın (The Simpsons) bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, diziyi hayranlarının gözünde özel kılıyor. Daha önce coronavirüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, Donald Trump'ın başkanlığı, hatta ABD'deki Kongre Binası işgalini bilen dizi ile ilgili Yeniçağ Karikatüristi Emre Ulaş çok konuşulacak bir çizim yaptı. Mizah ve gülmecenin ustası Emre Ulaş son karikatüründe, bugüne kadar her çizdikleri doğru çıkan dizinin ana karakterleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesini çizdi.

Emre Ulaş, Simpsonlar ile Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmesi böyle resmetti;

whatsapp-image-2023-08-16-at-16-26-36.jpeg

Erdoğan, Simpson ailesinin babası olan Homer Jay Simpson’a şu ifadeleri kullanıyor;

“Sayın Homır Simsın’la çok verimli bir görüşme yaptık. Biliyorsunuz Simsınlar dizisi kehanetlerinin gerçekleşmesiyle büyük ün yaptı. Kendisinden bir sonraki kehanetin “Türkiye ekonomisinin adının baş harfleri ‘RTE’ olan bir kahraman tarafından mükemmel hale getirileceği!” olması konusunda söz aldık… Hayırlı uğurlu olsun!”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.