Yaşlı adamın katili kim? Bakalım Müge Anlı'dan önce kim çözecek?

Yaşlı adamın katili kim? Bakalım Müge Anlı'dan önce kim çözecek?
Sosyal medya kullanıcıları arasında oldukça popüler, mantık yürütme yeteneğinizi ortaya çıkaracak testi sizin için hazırladık.

Zeka bulmacaları meydan okumalarından hoşlananlar için bu sefer yüksek zeka düzeyinde bir bulmaca ile geldik. Evinde tek başına yaşayan yaşlı adam bir cinayete kurban gitti. Polis adamın katilini bulmak için soruşturma başlatır. Ertesi gün polis katili hemen tutuklar. Peki sizce polis nasıl bu kadar kolay katili bulmuştur? Bakalım siz de cinayeti kimin işlediğini bulabilecek misiniz?

YAŞLI ADAMI KİM ÖLDÜRDÜ?

ekran-goruntusu-2023-08-17-133728.png

Yaşlı bir adam şehrin dışındaki evinde yalnız başına yaşamaktadır. Bir Cuma günü postacı kapısını çaldığında kapıyı kimsenin açmadığını görür.

Postacı camdan bakar ve yaşlı adamın kanlar içinde yerde yattığını görür. Polis olay yerine geldiğinde evin kapısında Salı gününün gazetesini, 2 şişe sıcak ve 1 şişe soğuk süt bulur. Ertesi gün polis katili tutuklar. Polis nasıl bu kadar kolay katili bulmuştur?

Bu zeka bulmacası IQ testinin zorluğu, duygularınızı ve beyin çalışmanızı hızlı bir şekilde yanıtlamak için tüketecektir. Zeka bulmacasına cevap verebilmek için dikkatli, kapsamlı bir göze ve maksimum gözleme ihtiyacınız var.

Bu zeka bulmacasını çözemediyseniz umutsuzluğa kapılmayın, sizin için cevabı açıklayacağız.

İşte cevabı:

ekran-goruntusu-2023-08-17-133728.png

Şehrin dışındaki evinde yalnız başına yaşayan yaşlı amcanın katili gazete taşıyıcısıdır.

Çünkü Çarşamba ve Perşembe günü evde gazete okuyacak kimsenin olmadığını biliyordu. Bu yüzden sadece kapıda Salı gününe ait gazete bulunuyordu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.