Simpsonların 2024 kehanetleri uykularınızı kaçıracak: Yer yerinden oynayacak

Simpsonların 2024 kehanetleri uykularınızı kaçıracak: Yer yerinden oynayacak
Kehanetleri ile ünlü Simpsonlar dizisinin 2024 tahminleri takipçilerini korkuttu. İşte detaylar...

1989 yılında yarım saatlik bir süreyle yayın hayatına başlayan The Simpsonlar dizisi kehanetleri ile tüm dünyayı şaşkına uğratıyor. Amerikan yapımı olan animasyon dizisi bölümleriyle dünyaya birçok mesaj veriyor.

Simpsonlar'ın daha öncesinde yaptığı tahminlerin pek çoğu gerçekleşti. Simpsonlar'ın 2024 yılı için kehanetleri ise takipçilerini korkuttu.

Birçok olayı önceden bilmesi ile ünlenen ünlü televizyon dizisi kehanetleri nedeniyle her bölümü yakından takip edilen bir fenomen dizi haline geldi.

2n3etsh0g0ydinwn3dgmdq.webp

34 sezondur yayın hayatına devam eden dizi Donald Trump'ın başkanlığı, Kovid 19, at eti skandalı, Disney ve Fox'un birleşmesi, Kahramanmaraş depremini, Lady Gaga’nın Superbowl performansı gibi birçok gelişmeyi önceden tahmin etmişti.

SİMPSONLARIN 2024 KEHANETLERİ

Son dönemde küresel ısınma ve barajların kuruması gibi olaylar çok sık duyulurken, Simpsonlar'dan daha da korkutucu bir kehanet geldi. Diziye göre 2024 yılında artan aşırı sıcaklar sebebiyle eve kapanmalar yaşanabilecek ve sıcaklıklar çok yüksek derecelere çıkabilecek.

e695278a8d736e6189f2c810f3e04f66.jpg

NÜKLEER SAVAŞ OLACAK

Enflasyon krizi meydana gelirken iki ülke arasında ise nükleer savaş yaşanacak. Dizide bu iki ülkenin ABD ile Çin olacağı görüldü.

TRUMP YENİDEN BAŞKAN

Diziye göre 2024 ABD seçimlerinde Trump yeniden başkan seçilecek. Ünlü animasyon dizisine göre Trump'tan sonra Amerika'nın başkanı ise bir kadın olacak.

simpson-family-the-1440x900-9400.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.