Sıfır araç piyasasında son rakamlar En ucuz sıfır otomobiller ve en pahalıları belli oldu

Sıfır araç piyasasında son rakamlar En ucuz sıfır otomobiller ve en pahalıları belli oldu
'Bayilerde sıfır araç kalmadı' döneminin ardından yeni araç piyasası hareketlenmeye başladı. Bayiler indirim kampanyalarına aksesuar hediyelerini de ekledi. Peki en ucuz sıfır araçlar hangileri?

Bayiler sıfır araç fiyatlarını yavaş yavaş geriye çekmeye başladı. . Markalar sıfır faizli kredi kampanyalarının yanında yüz binlerce liralık indirimleri de müşterilerine sunmaya başladı. Bayiler tarafından satışa sunulan en boş paket ve en ucuz otomobilleri sizler için sıraladık.

oto3.jpg

EN UCUZ OTOMOBİL FIAT EGEA OLDU

Türkiye’deki en ucuza satılan otomobil Fiat Egea oldu. Egea’yı Kia Picanto, Citroen C3 ve Renault Taliant takip etti.

otoaa7.jpg

Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre otomobil fiyatları hızla gerilemeye başladı. Ticaret Bakanlığı’nın hem ikinci el hem de sıfır otomobil satışlarına yönelik aldığı kararlar etkili oldu. Bakanlığın attığı adımlarla birlikte aksesuar adı altında bayilerin fatura kesmeden el altından para alması, bayi çalışanlarının satış listesinde sıra önceliği tanımak için fazladan ücret talep etmesi, bir kişinin topladığı vekaletlerle 3’ten fazla araç satışının önüne geçilmesi, fahiş fiyat denetimleri, sıfırdan daha pahalıya satılan ikinci ele düşmüş araçların ilanlarına düzenleme gibi birçok aksiyon otomobil sektörünü düzene soktu.

otoaa5.jpg

hurriyetliste2.jpg

BAYİLER MÜŞTERİLERİ ARAR OLDU

“Stoklarda araç bulunmuyor” iddiasıyla araçları liste fiyatından daha yüksek fiyatlardan satmak isteyen bayiler de müşterilerini tek tek aramaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.