İBB, Dilan Polat'a ait markanın reklamlarını otobüslerden söktü

İBB, Dilan Polat'a ait markanın reklamlarını otobüslerden söktü
Lüks yaşantısı, kazancı, hakkındaki kara para aklama iddiaları nedeni ile gündemden düşmeyen fenomen ve iş kadını Dilan Polat'a ait markanın reklamları İBB otobüslerinden söküldü.

İBB, otobüslerden Dilan Polat'a ait markanın reklamları söktü.

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden bir türlü düşmeyen Dilan Polat'a ait markanın ürün reklamları İBB otobüslerinden sökülürken görüntülendi.

ibbdilanpolat.jpg

Dilan Polat'ın eşi, ablası Sıla Doğu üst üste dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Kardeşi Dilan Polat'ı savunan Sıla Doğu canlı yayında küfürler savurmuş, kokain içtiğini itiraf etmişti.

Daha sonra günlük harcama miktarını açıklayarak dudak uçuklatan Dilan Polat'ın ödediği vergi miktarı merak konusu olmuştu. Dilan Polat en son canlı yayında açıklama yaparak ödediği vergileri açıklayan avukatını azarlamıştı.

Dilan Polat'ın sosyal medya kazançlarının dışında bilinen 4 firması bulunuyor ve yaklaşık 7 milyon TL vergi ödediği belirtiliyor.

İBB REKLAMLARI SÖKTÜRDÜ

İlerleyen saatlerde ise İBB Haber'in X hesabında İETT otobüslerinde Polat ailesine ait olan Rise and Shine kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markanın reklamlarının söküldüğü görüldü.

İBB Haber sayfası, markaya ait reklam afişlerinin İBB otobüslerinden söküldüğü anlara ilişkin görüntüleri paylaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.