Selçuk Geçer yatırımcılara zengin olmanın formülünü açıkladı ‘Parasını ona yatıran havalara uçacak’

Selçuk Geçer yatırımcılara zengin olmanın formülünü açıkladı ‘Parasını ona yatıran havalara uçacak’
Selçuk Geçer, o yatırım aracına dikkat çekerek rekoru kazancı duyurdu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracına dikkat çekerek rekor seviyesini açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Bu noktada dolar, altın, hisse ve kripto paralarda yaşanan yükseliş dikkat çekiyor. Ancak son 2 gündür rekor yükselişe imza atan Bitcoine gözler çevrildi.

57 BİN DOLAR SEVİYESİNE KADAR GELDİ

Bitcoin, Ocak ayında 52 bin seviyesinden 36 bin seviyesine sert bir düşüş yaşadı. Düşüş ardından büyük bir fırsatları da beraberinde sundu. O seviyede alımların gelmesi ile beraber Bitcoin 57 bin seviyesine kadar çıktı. Rekor seviyesine 12 bin dolar kalan Bitcoinde yükselişin devam edip etmeyeceği konusu da araştırılmaya başlandı.

dolar-4.jpg

GEÇER: ALTIN DURDU KRİPTO PARALAR UÇUYOR

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kripto paralarda yaşanan dikkat çekici yükselişe ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçer, “Bitcoin tamamen piyasalardan ayrılarak koptu. Şunu kesinlikle düşünmeyin; bu yüksek seviyede girilmez mantığına karşıyım. Bir yığın fırsat sunan altcoinler var. Bu yıl çok bilindik altcoinler büyük kazanç sağlayacak. AVAX onlardan biri. Şu anda 39 dolar seviyesinde bu yükseliş gösteriyor ki 150 dolara doğru fırlatacak. Altın durdu, kripto paralar uçuyor” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.