Selçuk Geçer dolarda yaşanacak depremi açıkladı

Selçuk Geçer dolarda yaşanacak depremi açıkladı
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda yaşanacak depremi açıkladı. Yıl sonunda dolar kurunda zikrettiği 42 TL seviyesini düşüren Geçer, yeni ekonomik kriz döneminin altını çizdi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer uzun süredir dolar kurunda zikrettiği 42 TL seviyesini düşürdü. “Dolar yıl sonunda 32 TL olacak fakat bunun bir sebebi var” diyerek piyasada oluşan yeni ekonomik kriz dönemine dikkat çekti.

“1 LT EŞİTTİR 50 TL BENZİNE DOĞRU”

769310-top-money-background-images-1920x1080-for-samsung.jpg

Selçuk Geçer “Kimse bana Türkiye'de enflasyon yok falan demesin. 1 litre eşittir 50 TL benzine doğru gidiyoruz. 40 lira benzin mi olur, mazot mu olur kardeşim. 1 litre eşittir 50 liralık benzine doğru emin adımlarla gidiyoruz. Kimse bana hikaye okumasın. Türkiye'de enflasyon yok falan demesin. Devlet eliyle oluşturulan bir enflasyon olduğunu hepimiz artık çok net bir şekilde görüyoruz. 40 lira benzin mi olur, mazot mu olur kardeşim…” dedi.

“SEÇİMLERDEN ÖNCE…”

Dolar kurundaki yükselişe dikkat çeken Selçuk Geçer “40 bile az kalacak” dese de yıl sonu tahminini 32 TL'lerde bıraktı. Sebebini şu sözlerle açıkladı: “Yılbaşında 19 TL ile başlayan dolar yıl sonuna doğru 32 lira civarında yılı kapatacak. Niye 40 liralık bir dolar olması gerekirken 32 lira ile kapatıyoruz. Çünkü seçimler var. Seçimlerden önce bir anda 40 lira yapmak istemiyorlar. Çünkü dolar ne kadar yükselirse enflasyon feci bir şekilde yükseliyor.”

“HESAP DAHİ ŞAŞTI”

2290277-1200x627.jpg

“Her geçen gün zamlarla karşılaşıyoruz. Hesap dahi şaştı” diyen Selçuk Geçer sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Enflasyon durmadan devam edecek çünkü her gün yeni zamlarla karşılaşıyoruz. Sigaraya zam yapıldı. Çaya 100 günde %100'lük zam yapıldı. Tüm devlet ürünlerine zam yapıldı. Telefon harçları, yurt dışı harçları falan yüzde 220'ler… Benzine yapılan zammı hesap bile edemiyoruz.”

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum