Selçuk Geçer ‘büyük fırsat’ diyerek tarihi verdi ‘Ona yatırım yapan bayram edecek’

Selçuk Geçer ‘büyük fırsat’ diyerek tarihi verdi ‘Ona yatırım yapan bayram edecek’
Selçuk Geçer, o yatırım aracı için tarihi vererek büyük rekoru duyurdu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kripto paralara dikkat çekerek tarihi verdi.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Son günlerde sürpriz bir yükseliş ile 51 bin dolar seviyesine gelen Bitcoin dikkat çekmeye başladı.

SPOT ETF ONAYLANMIŞTI

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonlarına (ETF) onayını vermişti. Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketleri olan Blackrock ile VanEck, yanı sıra WisdomTree, Fidelity, Bitwise, Grayscale Investmens ve Invesco onay olanlar arasında yer edindi.

bitcoin-kripto-para.jpg

52 BİN DOLAR SEVİYESİNE KADAR GELDİ

Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından Bitcoin’de sert bir yükseliş ile 50 bin dolar sınırına kadar geldi. Fakat ani satışların ardından 43 bin dolar seviyesinin altına kadar geriledi. Ancak son dönemlerde fırsat alımları ile 52 bin dolar seviyesine kadar Bitcoin ilerledi.

GEÇER: 100 BİN DOLARI GÖREBİLİRİZ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kripto paralara ‘fırsat’ diyerek açıkladı. Geçer, "Bitcoin'de şu anda ‘fırsatı kaçırdık’ diyenlere tavsiyem buradan da girmek gerekiyor. Çünkü yükseliş devam edecek. Bitcoin 200.000 dolara koşabilir. FED faizleri indirirse, Rusya ile Amerika el sıkışır ise olabilir. Ama onun dışında koşullar böyleyken bir seneye kadar 100 bin doları görebiliriz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.