Seda Sayan'ın yüzüne yaptırdığı işlem tepki çekti' Takipçilerini hayrete düşürdü'

Seda Sayan'ın yüzüne yaptırdığı işlem tepki çekti' Takipçilerini hayrete düşürdü'
Ekranların sevilen yüzü Seda Sayan son dönemde gündemden düşmüyor. Son dönemde eşiyle olan ilişkisiyle gündeme gelen Sayan'ın yüzüne yaptırdığı medikal işleme tepki yağdı. İşte nedeni....

Sempatik tavırları ve televizyonda yaptığı başarılı projelerle Türk halkının sevgisini kazanan Seda Sayan son dönemlerde eşi, Çağlar Ökten ile birlikte yaptığı instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

345e5c8f1854859-2-1521012818mpqwf.jpg

AŞKINI PAYLAŞMAKTAN ÇEKİNMİYOR

Ökten ile arasında 25 yaş olan sanatçı bu konu ile takipçilerinin tepkisini çekmiş ve eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.İlişkisinin kısa süreceğine yönelik yorumlara herhangi bir yanıt vermeyen Sayan, aşkını takipçileriyle paylaşmaya yöneltilen eleştirilere rağmen devam ediyor. 61 yaşında olan sanatçının nasıl bu kadar genç göründüğü ise takipçileri tarafından gündeme getirilen bir diğer konu olarak öne çıkıyordu bu konuya ilişkin Sayan’ın geçirdiği medikal işlemlere yönelik söyledikleri takipçilerini şaşkına çevirdi.

TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTI

"Lolita olacağım" diyen Sayan, yeni operasyonlar estetik doktorunun kapısını çaldı. Doktoruyla yaptığı görüşmeyi takipçileriyle paylaşan sanatçı, takipçilerini şaşkınlık içerisinde bırakacak ifadeler kullandı. Yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.