Ece Ronay'ın eski eşine tazyik hapsi

Ece Ronay'ın eski eşine tazyik hapsi
Ünlü Tiktok fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay sosyal medyada eski eşi Mehmet Bilir ile yaşadığı tartışmalarla gündeme geliyordu.Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’e mahkeme 3 gün tazyik hapsi verildi.

Ece Ronay, sosyal medyada paylaşımlarıyla ünü yakalayan Tiktok fenomenlerinden biri son dönemlerde Mehmet Ali Erbil tarafından maruz kaldığını ifade ettiği tacize ilişkin gündem oluşturan açıklamalarıyla gündeme olmuş ardından eski eşi Mehmet Bilir ile yaptığı evlilikle gündemden düşmemişti. Evliliğinde sürekli tartışmalar yaşayan ve bunları da sosyal medyadan paylaşan fenomenin eşinden şiddet gördüğüne ilişkin yaptığı açıklamalar hayranları tarafından sosyal medyada birçok kez paylaşılmış, Ronay'a destek mesajları yağmıştı.

Geçtiğimiz günlerde yeniden gündem olan Ronay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "1 ay öncesinde uzaklaştırma kararı almama rağmen bir kere fiziki şiddete, bir kere de bulunduğum mekanı erkeklerle basmak suretiyle psikolojik şiddete maruz bıraktı" ifadelerini kullandı.

3 GÜN TAZYİK HAPİS
Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne ifadeye çağrılan Mehmet Bilir, verdiği ifadesinde görüntülerde Ece Ronay’a şiddet uygulayan şahsın kendisi olmadığını öne sürdü. Ancak bugün Anadolu 1. Aile Mahkemesi görüntülerdeki şahsın Mehmet Bilir olduğunu tespit edip Bilir'i 3 gün tazyik hapis cezasına çarptırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.