Seçil Erzan hakim karşısında tek tek anlatıyor 'Fatih Terim hakkında bomba ifade'

Seçil Erzan hakim karşısında tek tek anlatıyor 'Fatih Terim hakkında bomba ifade'
Futbol dünyası dahil birçok insanı dolandıran Bankacı Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında. Yeniçağ Gazetesi yazarı Tolga Şahin mahkeme salonunda bildiriyor.

Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu, Fatih Terim gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın ikinci kez hakim karşısında anlatıyor.

"FATİH TERİM FONU DEMEDİM"

Hakim karşısında ifade veren Seçil Erzan, 2021 Mart- Nisan’dan itibaren bankacılık sistemine parayı sokamadığını ve başkasından aldığı parayı 1 saat sonra başkasına ödediğini söyledi. Erzan, gizli saklı işler yapılıyor çok paralar kazanılıyor dediğim zamanlarda 2021 Aralık sonrası olduğunu ve o dönemin Emre Çolak, Emre Belözoğlu’ndan Arda’dan parayı aldığı zaman olduğunu belirtti.

253208.webp

Erzan, bahsettiği dönem için “kime ne dediğimi hatırlamadığım zamanlar” olarak bahsetti.

Ayrıca Seçil Erzan o dönemlerde Fatih Terim fonu, Hakan Ateş fonu var dediğini söylemediğini belirtti.

Bankacı Erzan Semih Kaya olayına tekrar değindi. Masak'ın tüm işlemleri araştırmasını isteyen Erzan, "Her şey ortaya çıksın. Ben derdimi kimseye anlatamıyorum." ifadelerini kullandı.

secil-erzan-dan-veda-mesaji-ben-gidiyorum-hosca-kal-300355.jpg

SEMİH KAYA BENDEN FAZLA PARA İSTEDİ

2022 Haziran’da sadece Semih Kaya'ya borcu olduğunu söyleyen Erzan, Ayhan Akman’dan para aldığını söyledi. Semih Kaya'nın kendisinden daha fazla para istemeye başladığını söyleyen Seçil Erzan bu yüzden Ayhan Akman’dan aldığını söyledi.

"SEMİH KAYA YETİNMEDİ"

Semih Kaya'nın kendisinden fazla para istediğini söyleyen Erzan, Kaya'ya daha fazla vaat ettiğini olmayınca olanla idare etmesi gerektiğini söyledi. Kaya'dan 300 bin dolar alarak 500 vaat ettiğini ve 450 kar etmesine rağmen Kaya'nın bunla yetinmediğini söyledi.

ywrsdp6dw0opduad8fbwiq.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.