Samsunspor'da flaş ayrılık

Samsunspor'da flaş ayrılık
Samsunspor, Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Samsunspor, ligde Hüseyin Eroğlu yönetiminde çıktığı 5 maçta 4 yenilgi ve 1 beraberlik almıştı.

Samsunspor'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada "11 yılın ardından Süper Lig hasretine son veren Şampiyonluğumuzun mimarlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmelerin ardından iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Kıymetli Hüseyin Eroğlu'na, Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

SERGEN YALÇIN İDDİASI

Samsunspor'un alınan kötü sonuçlar sonrası Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek istediği öne sürülmüştü.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Spor Arena'ya verdiği röportajda teknik direktör Sergen Yalçın ile görüştüklerini doğruladı. Yıldırım, "Hüseyin Hoca ile yollarımızı ayırdık. Ayrılmak istemedik ama olmadı. Şimdi teknik direktör arayışı içindeyiz. Bir sürü teknik direktörle görüşmeye başladık, Sergen Yalçın bunlardan birisi. Olur veya olmaz bilmiyoruz. Bugün itibariyle Samsunspor'a uyacak, inandığımız hocalarla görüşmeye halindeyiz." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.