Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi başladı

Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi başladı
A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine getirilen Vincenzo Montella ile resmi sözleşme imzalandı. İşte haberin detayları….

Kübra ÇELEBİ / KAMU SON HABER

A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz'dan boşalan teknik direktörlük görevine İtalyan teknik adam Vincenzo Montella’nın getirileceği açıklanmıştı. 3 yıllık anlaşma konusunda mutabakat sağlanan Montella için TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

a-milli-futbol-takiminda-vincenzo-montella-donemi-resmen-basladi-3866-dhaphoto5.jpgTörene TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Vincenzo Montella ve TFF yönetim kurulu üyeleri katıldı. Montella'nın geleceği parlak bir futbol adamı olduğunu dile getiren Mehmet Büyükekşi, "Geçtiğimiz hafta Kuntz ile yollarımızı ayırdık. Sayın Kuntz'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Montella ile anlaştığımızı duyurmuştuk. Kendisine bu önemli görevinde başarılar diliyorum. Futbolculuk kariyeri başarılarla dolu. Parlak geleceği olan bir futbol adamı. Ülkemizde de Adana Demirspor'da görev aldı ve başarılı oldu. Kendisine saygı ve sevgi duyulmasını sağladı. Buradan gittiğinde Türkiye ile ilgili övgü dolu açıklamalar yaptı. Şimdi aynı istikrarı milli takım için göstermesini bekliyoruz.

a-milli-futbol-takiminda-vincenzo-montella-donemi-resmen-basladi-3866-dhaphoto2.jpgMilli takım teknik direktörlüğü önemli bir görev. Bugüne kadar milli takıma emek vermiş tüm teknik direktörlerimizi saygı ile anıyorum. Milli takım hepimiz için çok önemli. Ülkemizin bayrağını temsil eden bir takım. Geçmişte değerli hocalarla çalıştı. Avrupa'nın en genç A milli takımı olan milli takımımızın ilk hedefi Almanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek.

a-milli-futbol-takiminda-vincenzo-montella-donemi-resmen-basladi-3866-dhaphoto1.jpgHedefimiz bunla sınırlı değil. Önümüzde önemli 3 maçımız var. Bu maçlardan gerekli puanları alıp, Avrupa'da en çok Türk'ün yaşadığı Almanya'da milli takımın olmasını istiyoruz. Gurbetçi vatandaşlarımızın milli takıma hasret duyduğunu biliyoruz. Alacağımız başarılarla herkesin gurur duymasını istiyoruz. Sadece Almanya'da değil, Avrupa'nın her yerinden ve ülkemizden gidecek vatandaşlarımızın destek olacağını biliyoruz. 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Montella'nın liderliğinde milli takımın ülkemize büyük sevinçler yaşatması dileğiyle Sayın Montella'ya aramıza hoş geldin diyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.