PTT emeklilere şartsız şurtsuz 70 Bin TL ödeyecek

PTT emeklilere şartsız şurtsuz 70 Bin TL ödeyecek
Geçim sıkıntısı çeken emeklilere PTT'den güzel haber geldi. PTT, başvuran emeklilere şartsız şurtsuz 70 bin TL ödeyecek.

Ekonomik sıkıntı çeken milyonlarca emekli ay sonunu nasıl getireceğini kara kara düşünürken güzel haber geldi. PTT emeklileri rahatlatacak kampanyasını duyurdu. Kefilsiz ve şartsız olarak emeklilerin nakit ihtiyacını gidermeyi hedefleyen PTT, başvuran emeklilere 70 Bin TL ödeyecek.

EMEKLİLERİ RAHATLATACAK KAMPANYA

Düşük faizli ve hesaplı ödeme koşulları ile emekliyi rahatlatan kredi kampanyasına yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. PTT'nin işbirliği yaptığı Aktif Bank ile sunulan emeklilere özel kredi paketi, emeklileri biraz da olsa rahatlatacak.

81 İLDE GEÇERLİ OLACAK

0x0-son-dakika-maaslara-zam-yasasi-meclise-geliyor-emeklinin-memurun-gozu-3-temmuzda-1687837721695.jpg

81 ilde geçerli olan kampanyaya katılım için tek bir SMS veya en yakın PTT şubesine giderek kredi başvurusunda bulunmak yeterli olacak. Kefilsiz ve şartsız başvuru yapılan kredi için yüzde 3,19'dan başlayan faiz oranları ve kolay ödeme seçenekleri sunuluyor.

PTT EMEKLİ KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emekli kredisi talep etmek isteyen vatandaşlar için başvuru süreci oldukça basittir. 70 bin liraya kadar düşük faiz oranları ile sunulan kredi desteğinden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, Aktif Bank işbirliği ile PTT şubelerinden kolayca başvuruda bulunabilirler. 36 ay vade seçeneği sunulan bu kredi, acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen tüm emeklilere hitap eder.

SMS KREDİSİ BAŞVURUSU

0x0-promosyon-yarisi-buyudu-bazi-bankalarin-odeme-tutari-7500-tl-buldu-nelere-dikkat-edilmeli-iste-tum-detaylar-1659512949819.jpg

Tek bir SMS ile kolayca 70 bin TL'ye kadar kredi talebinde bulunabilir ve bu krediye hemen sahip olabilirsiniz. 'EMEKLI' boşluk 'T.C. Kimlik Numarası' boşluk 'Doğum Tarihi (gg.aa.yyyy)' yazarak 3050'ye kısa mesaj gönderdikten sonra, PTT'den emekli maaşı alan tüm vatandaşlar 70 bin TL'ye kadar kredi talebinde bulunabilirler.

Kefilsiz, şartsız ve tek bir SMS ile PTT emekli kredisi paketlerinden yararlanarak nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapabilmek için PTT'nin maaş müşterisi olmanız gerekmektedir. 24 ay vade ve yüzde 3,19'dan başlayan faiz oranları ile tüm emeklilerin PTT üzerinden kredi talep etmeleri ve 70 bin liraya kadar kredi tutarı ile maddi sıkıntılarını aşmaları hedeflenmektedir.

Kampanyanın faiz maliyeti tablosu şu şekilde:

ekran-goruntusu-2023-12-15-091854.png

ekran-goruntusu-2023-12-15-091954.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.