Papara dünyaca ünlü spor kulübünü satın aldı 'Türkiye'de bir ilk'

Papara dünyaca ünlü spor kulübünü satın aldı 'Türkiye'de bir ilk'
Papara sponsor olduğu ünlü spor kulübünü satın aldığını açıkladı.

Finansal Teknoloji şirketi olan Papara, 2020 yılından bu yana sponsoru olduğu SuperMassive espor kulübünü satın aldığını açıkladı.

SUPERMASSİEVE

2016 yılında kurulmuş olan kulüp espor braşlarında 19 şampiyonluk almış olup 2020 yılında paparaya sponsor olmuştu. 2023 yılında anlaşmanın tamamlanmasıyla, Türkiye’de kurumsal düzeyde yapılmış ilk espor satın alması olduğu belirtildi.

papara-nedir-papara-nasil-kullanilir-79417.jpg

“YATIRIMLARI ARTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ”
Esporun yükselişte olan bir branş ve gelişen bir ekonomi olduğuna, dünyada kurumsal espor kulübü satın almalarına sık rastlandığına dikkat çeken Papara CEO'su Emre Kenci, Gençlere umut veren bir spor dalı olan SuperMassive espor kulübü için, çok büyüceğine inandıklarını ve birçok yatırım planladıklarını açıkladı.

TÜRKİYE’DE İLK BİR İLK !

Dünya’da çok fazla ama Türkiye’de bir ilk olduğunu açıklayan Kenci bu yatırımları değerleneceğini ve olumlu geri dönüş sağlayacağını belirtti.

DİĞER MARKALARA ÖNCÜ OLACAK

Türkiye Espor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Bora Koçyiğit, Papara SuperMassive’in CEO’su olarak görevlendirildi.

papappara.jpg

Papara’nın uzun zamandır espor ekosistemine desteğiyle öne çıkan bir marka olduğunu kaydeden Koçyiğit, Bu satın almayla birlikte, bundan böyle SuperMassive'in olduğu her yerde Papara da olacak. ‘Oyun varsa, Papara’ söylemiyle oyuncunun ve esporcunun yanında olan Papara, en önem verdiği hedef kitle olan Z kuşağıyla, onların en çok zaman geçirdikleri noktalarda daha fazla temas edebilme şansı yakalayacak.

Ocak 2024 itibarıyla açılacak olan kulübün kültürü genişletilerek Türkiye çapında yayılması sağlanacak.

papara-b1it-cover-001.jpg

PAPARA SUPERMASSİVE GAMER HUB’IN YENİ HALİYLE OCAK’TA AÇILMASI PLANLANIYOR
Ocak 2024 itibarıyla açılması bekleniyor. Ayrıca Papara SuperMassive markaları ürünlerin satışının da yapılabileceğinin sinyallerini verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.