Orhan Gencebay Murat Kurum'a şarkı besteledi 'Sözleri dikkat çekti'

Orhan Gencebay Murat Kurum'a şarkı besteledi 'Sözleri dikkat çekti'
Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum’um seçim kampanyasına özel şarkı besteledi.

Yerel seçimler için çalışmalar son hızla devam ediyor. Partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ederken Büyükşehirler adayların yarışı gün geçtikçe kızışıyor.

AK Parti’nin özenle üstüne titrediği İstanbul’dan aday olan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum için Orhan Gencebay şarkı besteledi.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'un seçim kampanyasında slogan olarak kullanılan "Sadece İstanbul" sözünü kullanarak seçim şarkısı besteledi.

79 yaşındaki Orhan Gencebay, Murat Kurum için bestelediği şarkıya ayrıca klip de çekildi. Murat Kurum’un Klipte vatandaşlarla olan görüntülerine yer verildi.

858530.jpg

"TEŞEKKÜRLER ORHAN BABA"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Orhan Gencebay’ın bestelediği şarkıyı sosyal medya hesabında hesabından paylaştı.

"İstanbul'umuzun eşsiz güzelliğini anlatan Orhan Gencebay'ın şarkısını dinlediniz mi?” diyerek sosyal medyadan klibi paylaşan Murat Kurum ayrıca “Teşekkürler Orhan Baba" notunu da düştü.

EKREM İMAMOĞLU'DA ŞARKISI İLE DE GÜNDEM OLMUŞTU

2019 yılında belediye başkanlığını kazanan Ekrem İmamoğlu tekrar İstanbul için aday oldu. Seçim çalışmalarına devam eden Ekrem İmamoğlu'nun seçim şarkısı günler önce yayınlanmıştı.

Sanatçı İlhan Şeş'in seslendirdiği 'Tam yol ileri' şarkısı Karadeniz müziği altyapsı kullanılarak hazırlandı.

Orhan Gencebay tarafından bestelenen Murat Kurum'un seçim şarkısı yayınlanmasının ardından Ekrem İmamoğlu'nun seçim şarkısı da yeniden oldu.

İŞTE İMAMOĞLU'NUN SEÇİM ŞARKISI

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.