Olumsuz hava kıyıları vurdu; İstanbul dahil birçok kentte denize girmek yasaklandı

Olumsuz hava kıyıları vurdu; İstanbul dahil birçok kentte denize girmek yasaklandı
Meteoroloji'den yapılan son hava tahminlerine göre, yurdun kıyı kesimlerinde olumsuz havanın etkili olacağı açıklandı. Birçok kentin kaymakamlığından yapılan açıklamalar doğrultusunda denize girmek yasaklandı.

Ümit GÜLÇİÇEK/ KAMU SON HABER

Düzce’de dünden itibaren sıcak havanın yerini rüzgarlı ve yağışlı havanın etkilisi altına girdi. Düzce kaymakamlığı, denize girişleri yasaklandı. Alınan karar gereği can kurtaran ve güvenlik güçleri de devriye atarak denize girenlere uyarılarda bulunacak.

Akçakoca Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada;

"Olumsuz hava/deniz şartları nedeniyle 09.08.2023 günü ilçemizdeki bütün plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemeleri rica olunur" ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-08-09-095137.jpg

SİLİVRİ'YE DE YASAK GELDİ

Silivri'de de kötü hava şartlarından dolayı İlçe kaymakamlığı tarafından 8-9 Ağustos tarihleri arasında denize girmek yasaklandı. Silivri İlçe Kaymakamlığı tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "8 Ağustos - 9 Ağustos 2023 tarihlerinde sahil ve plaj bölgelerinde olumsuz hava ve deniz şartları beklendiğinden, İlçemiz sınırları dahilindeki sahillerde denize girmek tehlikeli olup, denize girilmesi yasaklanmıştır" denildi.

slivri.jpg

BİR YASAK DA ŞİLE'DE

Şile Kaymakamlığı tarafından yarın etkili olması beklenen rüzgar ve fırtına nedeniyle yarın denize girilmesi yasaklandı. Kaymakamlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, 9 Ağustos Çarşamba günü kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış beklendiği belirtilerek, "9 Ağustos Çarşamba günü İlçemiz sahillerinde denize girmek yasaklanmıştır" açıklamasında bulunuldu.

TEKİRDAĞ'DA 2 GÜN DENİZE GİRMEK YASAK

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle plajlarda 2 gün denize girilmesi yasaklandı. Şarköy Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, ilçede elverişsiz hava şartları nedeniyle tüm plajlarda dünün ardından bugün de denize girilmesine izin verilmeyecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.