Nusret’e büyük şok ‘En gözde restoranı kapandı’

Nusret’e büyük şok ‘En gözde restoranı kapandı’
Nusr-Et’in dev restoranın kepenk indirdiği ortaya çıktı.

2010’lu yılların sonuna doğru ‘Salt bae’ hareketiyle dünya çapında bir üne kavuşan Nusr-Et’in bir şubesi daha kepenk indirdi.

Dünya çapında 17 şehirde faaliyet gösteren Nusret Gökçe’nin sahip olduğu restoran zinciri Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki restoranı kepenk indirdi.

Patronlar Dünyası’ndan Necla Dalan’ın haberine göre, Kasım 2021’de Riyad’ın en prestijli lokasyonlarından U Walk’ta açılan restoranın kapandığı ortaya çıktı.

1-salt-bae-riyadh.jpg

NEWYORK'TAKİ RESTORANI DA KAPANMIŞTI

Nusr-Et’in burada restoranından önce de New York’taki restoranı da kapanmıştı. Özellikle Nusret’in New York’taki restoranı ile ilgili yüksek fiyatlarından dolayı çok olumsuz yorumlar yapılmıştı.

Ayrıca birkaç hafta önce Nusr-Et Steakhouse’un ABD’deki ayak izinde değişiklikler yapacağına dair bir açıklama yapılarak, Nusr-et; Miami ve Las Vegas’taki lokasyonlarına yatırım yapmayı ve yenilemeyi, Beverly Hills ve Dallas’taki operasyonlarına devam etmeyi planladıkları ortaya çıktı.

Yapılan açıklamada Boston’daki lokasyonun ise kapatılması planlar arasında yer aldığı ifade edildi.

nusret-gokceye-silahli-saldiri-soku-yax3.webp

UZAK DOĞU'YA AÇILACAK

Kepenk indirmenin yanı sıra Nusr-Et, önümüzdeki dönemde Roma, Atina, Sao Paulo ve Mexico City’nin dışında Çin odaklı Uzak Doğu’da da yeni restoranlar açmak hedefleniyor.

Öte yanda Nusr-Et kısa bir süre önce İstanbul Havalimanı’nda açtığı Saltbae Burger’ı dünya genelindeki diğer havalimanlarında da açmayı hedefliyor.

nusret-gokce-kimdir-yil-yil-roportajlarla-nusret-gokce-290e3d29-e408-427b-95ee-9e003291d65c.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.