Emekliler e Devlet'e girince şoke oldu 'Bayram ikramiyesinde flaş gelişme'

Emekliler e Devlet'e girince şoke oldu 'Bayram ikramiyesinde flaş gelişme'
Bayram İkramiyesi ile ilgili şoke eden gelişme meydana geldi. Milyonlarca emekli e-Devlet'e girince neye uğradığını şaşırdı.

Milyonlarca emekliyi sevindiren bir haber geldi. Ramazan Bayramı'na yönelik olarak belirlenen 3000 TL'lik ikramiyeler için ödeme süreci 2-5 Nisan tarihleri arasında başlayacak. Ancak, bu heyecan verici süreçte, e-Devlet platformunda dikkat çeken bir durum yaşandı.

Emeklilerin "Emekliler İçin Bayram İkramiyesi ve Seyyanen Zam Sorgulama" ekranını ziyaret etmeleri sonucunda, birçok kişi Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödendiği şeklinde bir ibare ile karşılaştı. Ancak, resmi bir açıklama henüz yapılmadığı için, bu durumun bir teknik hata sonucu ortaya çıkmış olabileceği de düşünülüyor.

a.jpg

2018 yılında belirlenen bayram ikramiyeleri, geçen yıllarda yaşanan yüksek enflasyona rağmen sadece 3 kat artırılmıştı. Bu yıl ise 3000 TL olarak belirlenen ikramiyelerin, 1-9 Nisan tarihleri arasında 16 milyonun üzerindeki emekliye ödenecek olması bekleniyor. Henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da, emeklilerin bu süreci dikkatle takip etmeleri önem arz ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.