Mustafa Sandal'dan Binali Yıldırım'a olay Erzincan göndermesi

Mustafa Sandal'dan Binali Yıldırım'a olay Erzincan göndermesi
Şarkıcı Mustafa Sandal yaptığı bir paylaşımla Erzincan’ın yiğit evladı dediği Binali Yıldırım'a İliç'e giderek toprağı avuçlamanın yakışacağını söyledi. Mustafa Sandal da siyanür tartışmalarına katılırken Binali Yıldırım'ın yanıtı merak konusu oldu.

Erzurum'un İliç ilçesindeki toprak kaymasının ardından siyanür sızıntısı olduğu iddiaları ile çıkan tartışmalara Mustafa Sandal katılmış oldu.

Mustafa Sandal, Erzincan’ın İliç ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından toprakta zehir olmadığını söyleyen Binali Yıldırım’a sosyal medya hesabından göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Dün Erzincan'ın İliç ilçesinde bir altın madeninde göçük meydana gelmiş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya göçük altında olduğu sanılan 9 kişiden haber alınamadığını duyurmuştu.

SİYANÜR SIZINTISI İDDİASI TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU

Siyanürle altın arayan maden daha önce siyanür sızıntısı nedeni ile kapatılmıştı. Bölgedeki kurtarma çalışmalarına katılmak isteyenler ise göçük sonrası siyanür sızıntısı olduğunu iddia ettiler. İliç'te siyanür sızıntısı iddiası Türkiye'nin gündemine oturdu. Göçük sonrası İliç'e giden Ümit Özdağ da havada siyanür kokusu olduğunu söyleyerek korumalı kıyafet giyerek, maske takarak dolaşmıştı.

BİNALİ YILDIRIM TOPRAĞI AVUÇLAŞACAK MI?

Siyanür tartışmalarına katılan son ünlü de Mustafa Sandal oldu. Mustafa Sandal direkt Binalı Yıldırım'ı odağına aldığı paylaşımda “Benim bildiğim Erzincan'ın yiğit evladı Sayın Binali Yıldırım, herkesin gönlünü ferahlatmak adına bölgeye gider, koruma kıyafeti olmaksızın oradan bir avuç toprağı çıplak elleriyle alır ve hem memleketlilerinin hem de vatandaşlarının içine su serper. Ona da bu yakışır” diye yazdı.

Bu paylaşıma Binalı Yıldırım'ın ne yanıt vereceği, İliç'e gidip çıplak elle toprağı avuçlayıp avuçlamayacağı ise merak konusu oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.