Murat Kurum: Telaşlılar ne yapacaklarını bilmiyorlar

Murat Kurum: Telaşlılar ne yapacaklarını bilmiyorlar
AK Parti İBB adayı Murat Kurum Ümraniye'de kentsel dönüşüm temel atma töreninde yaptığı konuşmada "Telaşlandılar, alelacele gidip ‘işe başlama töreni’ yapıyorlar. Hiç işe başlama töreni diye bir tören duydunuz mu? " diye mevcut İBB yönetimini eleştirdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Ümraniye Topağacı Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm temel atma törenine katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törene Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bakan yardımcıları, milletvekilleri ve çok sayıda hak sahibi vatandaş da iştirak etti.

"2 GÜNDE YAPTIĞIMIZ İŞ 5 YIL BOYUNCA İBB’NİN YAPTIKLARINDAN DAHA FAZLA"

Ümraniye'nin ve Topağacı‘nın geleceği adına çok önemli bir adım attıklarını belirterek konuşmasına başlayan Murat Kurum, "Her gün yeni bir temel atmada, her gün yeni bir açılışta bir aradayız. Dün yine Zeytinburnu’nda 5 bin konutun Çevre Bakanlığımız öncülüğünde hem yıkımlarını hem de temel atmalarını yaptık. Burada da bin 174 bağımsız bölümden oluşan projenin temellerini atıyoruz. Şu 2 günde yaptığımız iş koca 5 yılda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarından daha fazla. İş bilenin kılıç kuşananın demişler." diye konuştu.

"TELAŞLARINDAN ALELACELE GİDİP ‘İŞE BAŞLAMA TÖRENİ’ YAPIYORLAR"

İstanbul'un en önemli sorunlarından birinin trafik olduğunu vurgulayan Murat Kurum, "Trafik çilesini ortadan kaldıracak adımları da biz atacağız. 230 kilometre metro sözü verip bu süreçte sadece ve sadece 8 kilometre metro yaptılar. Yine bizim yapmış olduğumuz metro ihalelerini iptal etmeyi meziyet bildiler. O da yetmezmiş gibi gidip üstüne hafriyat döktüler. Tünellerimize beton döktüler. Şimdi ne yapıyorlar? Telaşlandılar, alelacele gidip ‘işe başlama töreni’ yapıyorlar. İşe başlama töreniymiş, siz böyle bir tören duydunuz mu? Açılış değil, temel atma değil, işe başlama töreni. Çok telaşlandılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL’A VERİLEN VAATLER NASIL TUTULURMUŞ GELİP ÖĞRENECEK"

Murat Kurum, "Murat ismini duydu mu şaşırıyor. Çok defa Murat Kurum’la karşılaşacak ve hizmet nasıl yapılırmış, eser nasıl yapılırmış, İstanbul’a verilen vaatler nasıl tutulurmuş gelip öğrenecek kendisi. Öyle 'hatırlamıyorum' demek yok. Hatırlamazsan 31 Mart’ta da bu millet seni hatırlamaz, bu millet seni unutur gider. Söz verdiysen o sözleri tutacaksın. Öyle hatırlamıyorum, unuttum, bilmiyorum demek yok" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.