Kars'ta şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Kars'ta şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu
Kars'ta, Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nün 109. yıldönümünde, şehit yakınları ve gaziler onuruna bir iftar yemeği tertip edildi.

Polis Evi'nde gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Cemal Kiper ve şehit yakınları ile gaziler iştirak etti.

Vali Ziya Polat etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, "Çanakkale Zaferimizin 109. yıldönümünü idrak ediyoruz. Bu vatan için, bu millet için, al bayrağımız ve ezanlarımız uğruna şehit düşen kahramanlarımızı minnetle yad ediyoruz. Kahraman gazilerimize uzun ve sağlıklı bir hayat temenni ediyorum. Şehitlerimizin fedakar aileleri sayesinde bu topraklarda hür yaşıyoruz. Allah hepsinden razı olsun, onları yetiştiren anne babalara şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Ardından AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın söz alarak, “Bu mübarek günde, Ramazan'ın maneviyatı içinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl anmasında şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmanın gururunu yaşıyorum” dedi. Konuşmaların sonrasında düzenlenen iftar yemeğiyle devam edildi. Yemekte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı ve program sona erdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.