Murat Kurum: Mevcut yönetimin başlayıp bitirdiği tek şey İstanbul oldu

Murat Kurum: Mevcut yönetimin başlayıp bitirdiği tek şey İstanbul oldu
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Silivri'de yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu'nun 5 yılda başlayıp da bitirdiği tek şeyin İstanbul olduğunu söyledi.

İstanbul Adayı Murat Kurum, Silivri’de düzenlenen Eski Belediye Binası Temel Atma Töreni programında mevcut başkan Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

İstanbul’un son beş yılı kayıtlarına tahribat dönemi olarak geçtiğini söyleyen Murat Kurum İstanbul'un İmamoğlu'nun elinde mağdur edildiğini belirtti. Murta Kurum "Bir de kalkmışlar pişkin pişkin ne diyorlar biliyor musunuz? ‘İstanbul başardı’ diyorlar. Kardeşlerim İstanbul neyi başardı? Ben size söyleyeyim; İstanbul sizin bunca ihmalinize, bunca terk edilmişliğinize rağmen ayakta kalmayı başardı." diye konuştu. Murat Kurum mevcut yönetimin 5 yılda başlayıp da bitirdiği tek şeyin İstanbul’u bitirmek olduğunu söyledi.

muratkurumaasiliv.jpg

Temel atma töreninde konuşan Murat Kurum, "İstanbul tutulmayan sözlere rağmen hükümetimizin destekleriyle, eserleriyle ayakta kalmayı başardı. Sizin başardığınız eserleriniz yok mu? Bunların da başardığı eserler var. Ne var biliyor musunuz? Yanan otobüsler var, ters yönde ilerleyen yürüyen merdivenler var, bozulan metrolar var bozulan metrobüsler var. Saatlerce süren trafik, bir de 5 yılda 8 km metro hattı var. Bu yönetimin 5 senede başlayıp da bitirdiği tek şey oldu. O da İstanbul’u bitirmek oldu" dedi.

muratkurums.jpg

"5 YILDA İSTANBUL'LA İLGİLİ HİÇBİR DERTLERİ OLMADI"

İstanbul’u hak ettiği projelerle buluşturacaklarını ifade eden Murat Kurum, "İstanbullular bu kibir abidesi CHP’li başkandan çok bir şey mi istedi? İstanbullular aslında en temel belediye hizmetlerinin yapılmasını istedil, yapmadılar. Çevre temiz olsun, Silivri’nin altyapısı, kanalizasyonu doğru işlesin dediler, işletmediler. İstanbullular bu yolcu başkandan ulaşım sorunlarının bitirilmesini ve çözmesini beklediler, bunlar ulaşımdaki sorunlarını daha da büyüttüler. Vatandaşlar işe, okula giderken çile çekmek istemediler. Normal bir insan gibi işe, okula gitmeyi istediler. Metro istediler, otobüs istediler, ama yapmadılar. Emin olun ki şu koca 5 yılda İstanbul'la ilgili hiçbir dertleri olmadı bunların. İstanbul’a uğramamak adına, ikballeri adına her ilde mitingler yaptılar. İstanbullu israf istemedi ama bunlar israfta ısrar ettiler. Bu milletin seni görmek istediği her yerden sen şu 5 yıl boyunca kaçtın ama görmek istediği, orada senin ihtiyacını hissettiği yerde olmadın. Vatandaşımızın görmek istemediği neresi varsa oraya koştun. 31 Mart geliyor. Milletin, Silivri’nin hesap sorma günü geliyor. Ne olacak biliyor musunuz? 31 Mart akşamı eş genel başkan koltuğunu kaybedecek, tamamen özgürleşecek. O yarı zamanlı, kibirli belediye başkanı da süresiz olarak tatile gidecek. Hiç endişe etmeyin çünkü bu şehrin 31 Mart gecesi gerçek hizmetkarları geliyor inşallah. Eser, hizmet belediyeciliği yapan arkadaşlarınız, dostlarınız geliyor. Projelerimizle ,eserlerimizle İstanbul’umuzu hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız" diye konuştu.

"31 MART AKŞAMI SİLİVRİ’YE METROBÜSÜ GETİRİYORUZ"

Silivri’ye yönelik projelerinin ayrıntılarına yer veren Murat Kurum, "İstanbullular daha rahat konforlu bir ulaşım yapsınlar diye filolarımıza her yıl 100 metrobüs, 250 otobüs katacağız. 31 Mart akşamı Silivri’ye metrobüsü getiriyoruz. Silivri’den metrobüse binen bir kardeşimiz yapacağımız yeni projelerle birlikte Tuzla’ya kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak. Bu muazzam projeyi hayata geçirdiğimiz zaman Silivri‘deki kardeşlerimizin yaşadığı ulaşım çilesi tamamen sona erecek. Silivri’de istihdam artacak. Silivri‘deki vatandaşlarımız daha mutlu, daha huzurlu olacak. Yine Silivri'de çok önemli bir proje yapacağız. Burada 42 kilometrelik bir sahil düzenlemesi yapacağız. Sizlere 8 yeni halk plajı kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.