Müge Anlı’nın şehitler için söylediği sözler şoke etti ‘Eleştiri yağmuruna tutuldu’

Müge Anlı’nın şehitler için söylediği sözler şoke etti ‘Eleştiri yağmuruna tutuldu’
Müge Anlı canlı yayında şehitleri anarken kullandığı ifadeler sosyal medyada tepki çekti.

Pençe Kilit harekat bölgesinde 9 askerin şehit olmasının ardından Türkiye yasa boğuldu.

Türkiye şehitler için yas tutarken Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayında söylediği sözler tepki çekti. Müge Anlı şehitleri anarken söylediği sözler vatandaşlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı, bölücü terör örgütü PKK’lı hainlerin saldırısında şehit düşen 9 askerimizi andı.

Anlı, tüm şehit yakınlarına başsağlığı dilediğini belirtirken bir daha tekrarlanmamasını diledi.

Sunucu Müge Anlı, “vatan sağ olsun ama artık şehit haberleri de gelmesin, hepimizin ortak dileği bu” ifadelerini kullandı. Şehitleri bu sözlerle anmasının ardından Müge Anlı devamında sosyal medyada tepkilere neden olacak sözler kullandı.

Dünyadaki savaşların manasız olduğunu söyleyen Müge Anlı, bilim-kurgu filmlerini çok sevdiğini çünkü o filmlerde çok büyük mesajlar verildiğini söyledi.

BİR KARIŞ TOPRAK İÇİN CANLARINI FEDA EDİYORLAR

“Bundan bin yıl sonrası, 100 yıl sonrası, 200 yıl sonrası insanlar nelerle uğraşıyor” diyen Müge Anlı, hala daha bir avuç toprak için insanların can verdiğini belirtti.

muge-anli-nin-sehitlerimizle-ilgili-sozleri-tepki-16740884-2243-amp.webp

“Bir avuç toprak ve insan canı kıyaslanabilir mi? Mümkün değil!” diye konuşan Müge Anlı, bu ölümlerin devam ettiği sürece nereye gittiğini bilmediğini söyledi. Müge Anlı konuşmasının devamında ise “İşte geldik gidiyoruz ya. Şu hayatın tadını çıkaralım diye boşuna söylemiyorum. Hala daha geldik gidiyoruz, hala bir karış toprak için insanların canlarını feda ediyorlar. Ne oldu, İkinci Dünya Savaşı'nda yedi herkes birbirini. Ne oldu, sonuç ne oldu? Vah gidene.” İfadelerini kullandı.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Sunucu Müge Anlı’nın canlı yayında kullandığı sözler sosyal medyada tepkilere neden oldu. “Bir karış toprak için değer mi” sözlerine karşılık sosyal medya da kullanıcılar “Biz o bir karış toprağı vatan yapacağız diye 250 bin şehit verdik” “Vatansız olunca bir karış toprağın değeri olmaz” gibi sözlerle tepki gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.