Müge Anlı'da aylardır aranıyordu Gözaltında cinayeti itiraf etti 'Piknik detayı kan dondurdu'

Müge Anlı'da aylardır aranıyordu Gözaltında cinayeti itiraf etti 'Piknik detayı kan dondurdu'
Yusuf Kavuk cinayetindeki sır perdesi aralandı. İtirafta yer alan piknik detayı kan dondurdu!

Ekranların büyük ilgi gören sabah kuşağı programı Müge Anlı’da bir cinayetin ardındaki sır perdesi daha aralanıyor. Yusuf Kavuk olayındaki yeni gelişmeler kan donduracak cinsten…

whatsapp-gorsel-2024-01-09-saat-08-36-10-716d7077.jpg

Genç adam 6 aydır kayıp olarak aranıyordu.Bursa İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği eş zamanlı operasyonla Kavuk'un şüphe oklarını üzerine çeken sevgilisi Derya Altun, gözaltına alınırken Altun’un annesi ve kız kardeşi, olayda başından beri adı geçen Harun Ateş de olayla ilişkili olarak gözaltına alındı.


ORMANLIK ALANDA BULUNDU!

Emniyetin titizlikle yürüttüğü çalışmalar kapsamında 31 yaşındaki Kavuk’un cansız bedeni Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ormanlık alanda toprağa gömülü halde bulundu.

PİKNİK DETAYI KAN DONDURDU

Olayla ilişkili olduğu şüphesiyle gözaltında tutulan Harun Ateş, Kavuk'u kavga esnasında öldürdüğünü ve cesedi aracında bir gün boyunca gezdirdiğini sonrasında ormana gömdüğünü itiraf etti. İfadesinde söyledikleri kan dondurdu. Cenayeti çalı ve taşlarla gizlediğini söyleyen Harun, 3 kez pikniğe diye gidip cenazenin yerini kontrol ettiğini belirti. Harun Ateş ve Derya Altun tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.