Milli Emlak’tan 7 bin 412 TL'ye tapu fırsatı 'Sudan ucuz arsayı duyan koşuyor'

Milli Emlak’tan 7 bin 412 TL'ye tapu fırsatı 'Sudan ucuz arsayı duyan koşuyor'
Milli Emlak’ta 7 bin 412 TL'ye sunulan bir arsayı görenler inanamadı.

Milli Emlak’ta piyasa koşullarının çok altında olan bir arsanın 7 bin 412 TL ihale fiyatını duyan koşuyor.

Yüksek enflasyon ile birlikte hayat pahalılığı vatandaşı olumsuz etkiledi. Öyle ki tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyatları duyunca umutları suya düştü. Milli Emlak’ta satışa sunulan arsaların piyasa koşullarının çok altında olması vatandaşları bir nebze de olsa su serpiyor.

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Milli Emlak’ta bir arsanın fiyatını görenler inanamadı. Bingöl’de satışa çıkarılan arsanın etiket fiyatı 7 bin 412 TL oldu. Bingöl’de satışa sunulacak olan düşük fiyatlı arsa fırsatı pek çok vatandaşın cebine uygun olması dikkat çekiyor. Hem de sadece telefon fiyatına denk gelen 7 bin TL’lik ihale ile tabu sahibi olma şansı sunuyor.

manset-1515212565.jpg

TARİHİ BELLİ OLDU

30 Ocak tarihinde satışa çıkarılacak olan arsa saat 09.40’da Bingöl’de ihale yolu ile açık artırma sonucunda en fazla tutarı veren kişi tapu sahibi olacak.

Milli Emlak tarafından yapılacak olan ihale ile tapu sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf tutulacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilan ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.