Merve Taşkın dudak uçuklatan geliri ile geçinemiyor! İşte aylık geliri

Merve Taşkın dudak uçuklatan geliri ile geçinemiyor! İşte aylık geliri
Paylaştığı iç gıcıklayıcı paylaşımları sonrası fenomen olan Merve Taşkın dudak uçuklatan aylık gelirini açıkladı. Müstehcenlikle suçlanan ve beraat eden Merve Taşkın ise rakamı az buluyor. İşte hedefi.

Açık saçıklıkla suçlanan Merve Taşkın ayda 100 bin dolar kazandığını açıkladı. Ancak Merve'ye bu kazanç yetmiyor. "Hedefim ayda 1 milyon Dolar kazanmak" diyen Merve Taşkın bakın parasını nereye harcıyor.

merve2.webp

merve1200.jpg

Merve Taşkın OnlyFans üzerinden a yaptığı açıklamada gelirini ve gelirinin nereye gittiğini açıkladı.

Kazancıyla yurt dışına gittiğini ve parasının kaldığı evlere, business uçak biletlerine gittiğini belirten Taşkın, rahat yaşamak için ayda 1 milyon dolara ihtiyacı olduğunu söyledi.

"Ayda 100.000 dolar kazanıyorum ama bu benim için yeterli değil" diyen Merve Taşkın,"Yaşam stilim için çok az bir miktar açıkçası. İnan tüm para dünyayı gezerken ödediğim airbnb villalarına, Business class uçak biletlerine vs. gidiyor." dedi.

İLK NASIL ÜNLÜ OLDUĞUNU ANLATTI

Onedio'nun aktardığına göre Merve nasıl ünlü olduğunu ise şu cümlelerle anlattı.

"Tek bir şeyle tanındım diyemiyorum çünkü gündem olacak çok şey yaptım. İlk haberlere çıkma nedenim Beşiktaş-Porto maçı hakkında attığım tweetdi. Beşiktaş kazanırsa 'Mememe Beşiktaş yazıp atarım' dedim. Futboldan anlamam, etkileşim olur diye yazdım ama şansıma Beşiktaş kazandı ve sözümde durmak zorunda kaldım. Ertesi gün hayatımda ilk defa gazetelere ve haber sitelerine çıktım.

EKŞİ SÖZLÜK SORUSUNA YANIT

"Ekşi sözlükte en kibar özetiyle 'Memeleriyle ünlü oldu' denmiş. İnternette hakkında yazılan kötü yorumlar umurunda mı? Nasıl alıştın bu linç meselesine? "

Memeleriyle ünlü oldu kısmına katılmıyorum. Tabi ki onların da etkisi var ama sebep sadece memelerim olsaydı her memesi olan kadının ünlü olması gerekirdi. Nasıl instagrama her dekolteli fotoğraf atan kadınının bu kadar takipçisi olmuyorsa bu da öyle bir mesele. İnsanın yaydığı enerji, karakteri, zekası ve aurası da etkili.

Linç meselesine gelince. Ben kötü yorumlardan rahatsız olmuyorum aksine onlara minnettarım çünkü beni motive ediyorlar. Ben küçükken ailemle yaşadığım evimle de dalga geçerlerdi, fakir diye, ya da odamdaki tüplü televizyonla da. Sonuç ne oldu? Beni bunlar başarılı olmaya motive etti ve su an yalıda oturuyorum. Ya da dünyanın herhangi bir yerinde lüks bir ev kiralayacak bütçeye sahibim.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.