Memur olmak isteyenler dikkat 25 Farklı kurumda 4 Bin 958 personel alım süreci başladı

Memur olmak isteyenler dikkat 25 Farklı kurumda 4 Bin 958 personel alım süreci başladı
Kamu sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen adaylar için önemli bir güncelleme yapıldı. Toplamda 25 devlet kurumu, çeşitli pozisyonlarda toplam 4.958 yeni personel alımı gerçekleştirecek. Sözleşmeli, büro ve bilişim alanlarında istihdam edilecek personeller için başvuru şartları ve detayları belirlendi.

Türkiye genelindeki 25 kamu kuruluşu, çeşitli pozisyonlar için toplam 4.958 memur, sözleşmeli personel ve işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Resmi Gazete'de yer alan ilanlara göre, başvuru koşulları ve diğer detaylar kamuoyuna duyuruldu.

1607174830.jpg

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI BİN 272 PERSONEL ALIMI

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 1272 adet Gelir Uzman Yardımcısı pozisyonu için yazılı ve sözlü sınavlar düzenleyeceğini duyurdu.

ETİ MADEN 218 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İŞKUR ve ÖSYM aracılığıyla gerçekleştireceği personel alımı ile Eskişehir ve Balıkesir'deki işletmelerine toplamda 218 yeni çalışan kazandıracak. Kırka Bor İşletme Müdürlüğü için 162, Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlükleri için ise 56 personel alımı yapılacağı bildirildi.

TTK'DAN 46 PERSONEL ALIMI

Türkiye Taşkömürü Kurumu, Zonguldak'taki Teftiş Kurulu Başkanlığı için 2 yeni Müfettiş Yardımcısı pozisyonu açtığını duyurdu. Ayrıca Zonguldak bölgesinde 44 nitelikli işçi istihdam edeceği bildirildi.

TÜBİTAK'TAN 11 PERSONEL ALIMI

TÜBİTAK, Ulusal Metroloji Enstitüsü'nde görevlendirilmek üzere 11 araştırmacı alımı yapacağını açıkladı.

REKABET KURUMU 25 UZMAN YARDIMCISI ALACAK

Rekabet Kurumu ise toplam 25 rekabet uzman yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, 5 Nisan ile 5 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 1.608 PERSONEL ALIMI YAPACAK

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra birimlerinde istihdam etmek üzere çeşitli pozisyonlarda toplam 1608 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURUMU 15 UZMAN YARDIMCISI ALACAK

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, 8. ve 9. derece kadrolar için Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı pozisyonlarına atama yapacağını duyurdu. Adaylar, 23 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek yazılı sınav ile belirlenecek.

TÜRKİYE ENERJİ, NÜKLEER VE MADEN ARAŞTIRMA KURUMU 76 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, başkent Ankara ve metropol İstanbul'daki tesislerinde görevlendirmek üzere çeşitli pozisyonlarda toplam 76 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI 41 SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ilgili üniversite bölümlerinden mezun olan ve belirli mesleki deneyime sahip bireyler arasından 41 bilişim uzmanı pozisyonu için sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

SPK 40 UZMAN YARDIMCISI ALACAK

SPK, Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8. dereceye kadar olan ve toplamda 20 Uzman Yardımcısı, 10 Bilişim Uzman Yardımcısı ile Avukatlık hizmetleri sınıfında 20 Uzman Hukukçu Yardımcısı pozisyonları için başvurular kabul edilecek.

OGM 228 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Orman Genel Müdürlüğü, çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere toplam 124 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Açık pozisyonlar arasında avukat, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, mühendis, uçak bakım teknikeri ve grafiker bulunuyor.

uvan0enhsyt.jpg

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI 22 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, 3 doçent düzeyinde araştırmacı ve 19 Ar-Ge uzmanı olmak üzere toplam 22 yeni personel alacak.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA 38 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Bilgi İşlem Dairesi bünyesinde görevlendirilmek üzere 5 bilişim uzmanı alımı gerçekleştirecek. Ayrıca 23 hemşire, iki sağlık fizikçisi, bir büro personeli ve bir inşaat teknisyeni olmak üzere toplam 33 sözleşmeli personel daha almayı planlamaktadır.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ 3 SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALACAK

Sakarya Üniversitesi, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda görevlendirilmek üzere 3 bilişim uzmanı arıyor. Adayların başvuruları 15 Nisan'da kabul edilmeye başlandı ve 29 Nisan'da son bulacak.

DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI 8 SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALACAK

Dışişleri Bakanlığı, merkez teşkilat bünyesinde görevlendirilmek üzere 8 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 144 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Erciyes Üniversitesi, çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere toplamda 144 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

DAP'TAN 4 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, 2 Büro Personeli ve 2 Teknisyen katmak üzere toplamda 4 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

TÜRKŞEKER'DEN 390 ADET SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı, İbrahim Yumaklı'nın açıklamalarına göre, Türkşeker'e bağlı fabrikalarda çeşitli pozisyonlarda toplam 390 yeni personel alınacağını duyurdu.

GÖÇ İDARESİ BAŞKANLIĞI'NDAN 382 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

Türkiye İçişleri Bakanlığı'na bağlı Göç İdaresi Başkanlığı, İstanbul İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak 382 sürekli işçi için kura ve mülakat yöntemiyle personel alımı gerçekleştirecek.

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 11 SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesindeki Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı, çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere 11 bilişim uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ 65 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, 65 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

DARPHANE VE DAMGA MATBAASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, İstanbul'daki kadrolar için 25 yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

TÜBİTAK 236 PERSONEL ALIMI YAPACAK

TÜBİTAK, Ankara ve Kocaeli lokasyonlarında görevlendirilmek üzere BİLGEM bünyesinde 236 yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

unnamed.jpg

TÜRASAŞ 5 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK

TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğü, İŞKUR aracılığıyla süresiz iş sözleşmesi kapsamında 5 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 45 SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI YAPACAK

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkezi kadrosuna katılmak üzere 45 bilişim uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.