Binlerce öğretmenin beklediği haber geldi! Bakan Tekin tarih verdi

Binlerce öğretmenin beklediği haber geldi! Bakan Tekin tarih verdi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen adaylarının merakla beklediği atamalar konusunda açıklama yaptı.

Bakan Yusuf Tekin katıldığı etkinlikte gazetecilerin öğretmen atamalarına ilişkin sorularına da yanıt verdi. Bakan Tekin atamalarla ilgili bir de tarih verdi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi

Binlerce öğretmenin beklediği atamalarla ilgili soruya Bakan Yusuf Tekin "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." diyerek yanıtladı.

ogretmeneler2.jpg

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonuna katılan Mille Eğitim Bakan Yusuf Tekin haftaya öğretmen atamalarına ilişkin bir açıklama yapılacağına, kaç kişinin ataması yapılacağının bu süre içinde netleşeceğini söyledi.

Bakan Yusuf Tekin, ders müfredatı değişikliği ile ilgili soruya ise müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulu'nun çalışmalarının sürdüğünü çalışmaların bitmeye yaklaştığını söyledi. Kısa süre içinde müfredat değişikliği ile ilgili bir açıklama yapacaklarını belirtti.

Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamalarının yapılmasının fazla uzamayacağını, Milli Eğitim Bakanı Tekin'in bu konu üzerinde çalıştığını söylemişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.