Manisa'da çocuklar ilk karne heyecanını yaşadı

Manisa'da çocuklar ilk karne heyecanını yaşadı
Manisa, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen karne törenleriyle renklendi.

Masina 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda karne heyecanı yaşandı. Yaşanan bu özel gün, birinci sınıf öğrencileri için unutulmaz bir anıydı. Binlerce öğrenci arasında, ilk kez karne heyecanını yaşayan Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri, karne almanın mutluluğunu gözlerindeki parlaklıkla ifade ettiler.

aw123759-01.jpg

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan okulun 1/A sınıfında öğrenim gören minik öğrenciler, karne töreninde sınıf öğretmenleri Semra Kaşıkçı'dan karnelerini almanın sevincini yaşadı. Karnelerini elde eden minik öğrencilerin mutluluğuna, sevinçleri paylaşan aileleri de ortak oldu. Sınıf öğretmeni Semra Kaşıkçı, öğrencilere sadece karnelerini değil, aynı zamanda okuma belgesi ve madalya da takdim ederek onların bu önemli başarılarını ödüllendirdi.

aw123759-02.jpg

Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu'nun 1/A sınıfında eğitim gören öğrenciler, bu özel günde aldıkları ilk karne ile yüzlerindeki mutluluğu taçlandırdılar.

aw123759-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.