İsa Mutlu, Armutçuk'taki Maden İşçileriyle Buluştu

İsa Mutlu, Armutçuk'taki Maden İşçileriyle Buluştu
GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü'nde çalışan ve yeni başlayan maden işçileriyle bir araya geldi.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü'nde çalışan ve yeni başlayan maden işçileriyle bir araya geldi. Mutlu, 2 bin pano ayak üretim işçisi arasından seçilen 1014 madencinin müesseselere dağıtımının başladığını duyurdu. İlk etapta 373 maden işçisinin göreve başladığını belirten Mutlu, yeni işe başlayan madencilerin yeraltındaki mesaileri öncesinde yapacakları çalışmalar, malzemelerin kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği gibi konularda aldıkları eğitimi vurguladı.

aw123739-01.jpg

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte müessesede çalışan maden işçilerini ve eğitim alan yeni madencileri ziyaret etti. Yeni işçilere hoş geldin dileklerini ileten Mutlu, kazasız emeklilikler diledi. Ayrıca verilen eğitimlerin önemine değinen Mutlu, meslektaşlara, yeraltında nasıl davranmaları gerektiği, maske ve solunum cihazlarının kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği konularında aldıkları eğitimleri harfiyen uygulamalarını önerdi. Mutlu, işçilere yönelik, “Amirlerinizin, şeflerinizin uyarı ve tecrübelerinden yararlanın. Ailemize hoş geldiniz.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.