Lansmana özel getirilen 150 araç 15 dakikada satılmıştı' Jeep o modelini tekrar satışa çıkardı'

Lansmana özel getirilen 150 araç 15 dakikada satılmıştı' Jeep o modelini tekrar satışa çıkardı'
Kısa bir süre önce lansmana özel olarak 150 adet ile satışa sunulan ve 15 dakikada tükenen Jeep'in 'Avenger' modeli resmi internet sitesi üzerinden satışa sunuldu. işte aracın detayları...

Bir ay gibi kısa bir süre önce, Jeep’in resmi internet sitesi üzerinden, elektrikli SUV modeli ‘Avenger’ satışını başlattı. İlk olarak araç lansmana özel fiyatı ile 150 tanesi satışa çıkarılmış ve bu 150 araç 15 dakika gibi bir sürede hemen satılmıştı.

Avenger BEV SUMMIT carousel element 1

Jeep’in resmi internet sitesinden satışa sunulan bu 150 araç lansmana özel olarak 1.563.750 TL’den satışa sunulmuştu.

Avenger BEV SUMMIT carousel element 2

Şimdi ise Jeep ‘Avenger’ modelinin stoklarını yeniledi ve 1.563.726 TL’ye satışa sundu. Tasarımı özellikleri ve rakiplerine kıyasla uygun olan fiyatı sayesinde ‘Avenger’ B segment elektrikli SUV sınıfında birinciliği zorlayacak gibi görünüyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

156 beygir güç üretebilen bir motora sahip olan ‘Avenger’ aynı zamanda 240 Nm tork üretebiliyor. Saatte 191 kilometre/saat hıza kadar ulaşabilen bu aracın 0’dan 100’ çıkması ise 9,7 saniye sürüyor.

Avenger BEV SUMMIT carousel element 2

Elektrikli araçlarda en büyük sorunlardan biri aracın menzilidir. Avenger mühendisleri bu sorunu dikkate alarak geliştirdiği tasarımı sayesinde ortalama 400 km boyunca kesintisiz bir şekilde yol alabiliyor. Şehir içerisinde bu meniz 550 km’ye kadar çıkıyor.

Avenger BEV SUMMIT carousel element 1

Hızlı şarj noktalarında DC 100 kW Mod 4 kablo ile 30 km sürüş menzili için 3 dakikada şarj oluyor. Bataryalar yüzde 20'den yüzde 80'e sadece 24 dakikalık sürede şarj edilebiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum