Bomba gibi geldi Otomobil almak isteyenler dikkat 'İkinci el fiyatına sıfır otomobil'

Bomba gibi geldi Otomobil almak isteyenler dikkat 'İkinci el fiyatına sıfır otomobil'
Otomobil sektörünün en önemli isimlerinden Emre Özpeynirci, “ucuz efsane geliyor” sözleriyle Renault’un bir modelinin satışa çıkarılacağını duyururken fiyatını da açıkladı.

Benzin ve motorine gelen zamlar sonrası sürücüler elektrikli otomobillere yönelmeye başladı.

Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci Ranault’un efsane modeli Twingo'nun yerini alacak Legend modelinin bayilerde yerini alacağını açıkladı.

Resim

Türkiye’de de bir dönem büyük satış rakamlarına ulaşmış olan Renault Twingo'nun elektrikli modelinin önümüzdeki yıl piyasaya sunulacağını aktaran Emre Özpeynirci aracın Avrupa’da başlangıç fiyatının 20 bin Euro'nun altında olacağını ifade etti.

Renault tarafından paylaşılan yeni elektrikli model, otomobil sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekti. Hem ucuzluğuyla hem de elektrikli olmasıyla ön plana çıkan yeni otomobil, Renault'un elektrikli araç markası Ampere'de ulaşılabilir bir şehir içi otomobil tanıtımı bekleniyor.

Gazeteci Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabından “Renault'tan ucuz efsane geliyor” ifadeleri ile duyurdu.

"RENAULT'TAN UCUZ EFSANE GELİYOR”

"Renault'un elektrikli araç kolu olan Ampere markasının bugün ulaşılabilir bir şehir içi otomobil tanıtması bekleniyor. Twingo'nun halefi niteliğindeki araç yeni Citroen ë-C3 modeline rakip olacak ve Avrupa'da 20 bin Euro'nun altında bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Şu an 'Legend' olarak adlandırılan bu model 2024'te piyasaya çıkacak Renault 5'in altında konumlanacak ve 2026'da satışa sunulacak. Renault, 2031 yılına kadar Avrupa pazarında Megane E-Tech, Scenic E-Tech, Renault 5, Renault 4, "Legend" ve iki ek araç olmak üzere toplamda 7 elektrikli araç içeren bir model yelpazesi oluşturmayı planlanıyor."

emre.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.