Kurban Bayramı’nda emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek ‘Başvurular başladı’

Kurban Bayramı’nda emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek ‘Başvurular başladı’
Kurban Bayramı'nda emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceği açıklandı. Başvuru süreçleri ise başladı.

Milyonlarca emeklinin maaşına Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam gerçekleştirildi. Ancak yapılan zam neticesinde en düşük emekli aylığı 10 bin TL’de kaldı. Emekliler maaşlarına ek bir zammın yapılmasını talep etti.

İktidar tarafından ise emeklilerin talebine Ramazan Bayram’ında 3 bin TL ikramiye gelirken ekstrada destek paketleri açıklandı. Destek paketleri ise belediyeler tarafından emeklilere belli şartlar altında elektrik, doğal gaz, pazar desteği ve farklı alanlarda indirim imkanları sağlanacağı belirtildi.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Pek çok belediye başkanı ise yerel seçimde emeklilere ilişkin vaatlerini gerçekleştirmeye başladı. Bunlardan biri ise Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar oldu. Aydar, seçimden önce söz verdiği 'İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye' sözünü hatırlatarak sevindirici haberi verdi.

Aydar, başvuruların başladığını açıkladı. 5 bin liralık Kurban bayramı ikramiyesi için belediyeye müracaat edebilirsiniz.

emekl-21.jpg

"İKRAMİYELERİ DAĞITACAĞIZ"

Kurban Bayramı için dağıtılacak olan 5 bin lira ikramiyenin belediye tarafından karşılanacağını açıklayan başkan Aydar, ihtiyaç sahibi vatandaşların belediyeye gelerek başvuru yapmalarını talep etti. Aydar, yaptığı açıklamada kişisel ve kurumsal olarak herkesin zor zamanlar geçirdiğini belirterek, "Bu zorlukları hep beraber el ele omuz omuza vererek birbirimizi destekleyerek aşacağız. Kurban Bayramı'nda seçim döneminde söz verdiğim gibi ihtiyaç sahibi emeklilerimize herhangi bir mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorlayarak 5 bin lira ikramiyeleri dağıtacağız." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.