Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncusundan büyük itiraf

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncusundan büyük itiraf
Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema’sı Ceren Yalazoğlu Karakoç, konuk olduğu Armağan Çağlayan’ın programında diziyle ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ekranların reyting rekorları kıran projelerinden Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç, Nursema karakteri ile bütün dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu, Armağan Çağlayan'ın dijital platformda yayınlanan programına konuk oldu.

Günlük diziler ile oyunculuk kariyerine başlayan ünlü isim, küçük bir yerde büyüdüğünü belirten Yalazoğlu, çocukken sanatla iç içe yaşadığını ifade etti.

350584618-1330474120869201-4118113130008283474-n.webp

“HAYALLERİMİN ÖTESİNDE BİR YERDEYİM”

"Türkiye'nin en tartışılan işinde başrol oynuyorsunuz bunun böyle olacağını senaryo okurken tahmin etmiş miydiniz?" diye soran Çağlayan'a başarılı oyuncu "Bize 5 bölüm gelmişti okurken heyecanlandım ses getireceğini bekliyordum ama bu kadar büyük bir kitleye ulaşacağını beklemiyordum. Hayal etmediğim bir noktaya ulaştı" yanıtını verdi.

nursema.jpg

"KARAKTERİ GÖZLEMEM KOLAY OLDU"

Kariyerinde büyük bir yükselişe geçtiğini dile getiren Yalazoğlu, Nursema'nın çevresinde olmayan bir karakter olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu "Kapalı açık muhafazakarlıktan ziyade evde baskılanmış bir kız olarak yaklaşmaya çalıştım. Bu çevremde vardı, bunu gözlemlemem daha kolaydı. Okumuş ama baskılanmış bir kadından yola çıktım" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.