Kerem Bürsin ile Hafsanur’un uyumu göz kamaştırdı

Kerem Bürsin ile Hafsanur’un uyumu göz kamaştırdı
Bir süredir ekranlardan uzak kalan Kerem Bürsin, yeni projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrolünü üstlendiği “Gün Işığım” dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı.

Kanal D’de ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan ‘Gün Işığım’ dizisinde başrolü paylaşacak Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, okuma provaları için bir araya geldi. İki başarılı oyuncunun uyumu sosyal medyada gündem oldu.

hafsa.jpg

GERİ SAYIM BAŞLADI

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın merakla beklenen yeni dizisi için hazırlıklar başladı. Yaz sezonu için iddialı yapımlar arasında yer alan dizinin Temmuz’un ilk haftası yayınlanması planlanıyor.

Gün Işığı dizisinin okuma provalarından ilk kareler sosyal medyada paylaşıldı.

hafsa2.jpg

Önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacak olan dizinin ekibi, okuma provasında buluştu. İlk kez bir projede beraber rol alacak Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın uyumu ise şimdiden dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa ikilinin takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.

OYUNCU KADROSU İLE GÜNDEM OLDU

‘Gün Işığım’ dizisinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler de yer alıyor.

hafsa3.jpg

Son olarak dizinin kadrosuna Şerif Erol (İlter), Hatice Aslan (Füsun) ve Durukan Çelikkaya’nın (Barış) ardından yeni oyuncular katıldı. Ali Bilgin’in yöneteceği dizide Leyla’nın (Hafsanur Sancaktutan) ablası Meryem’e Mine Kılıç hayat verecek. Özgün Akaçça, Kerem Bürsin’in hayat vereceği Oğuz’un şoförü Mert’i oynayacak. Mert, yıllar sonra Oğuz’u bulup babasının vasiyetini yerine getirmesi için İstanbul’a gelmeye ikna edecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.