Kızıl Goncalar’da ortalık karıştı 'Gizli telefon gün yüzüne çıkıyor'

Kızıl Goncalar’da ortalık karıştı 'Gizli telefon gün yüzüne çıkıyor'
Senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Kızıl Goncalar dizisinde olanlar oluyor. Naim, Doktor Levent’in evini basıyor.

Her pazartesi günü yeni bölümleriyle Star TV’de ekranlara gelen Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 12. bölümün 2. fragmanı ekranlara gelerek izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Mira’nın evi terk etmesi, Naim’in doktor Levent’in evini basması ve Cüneyd’in Zeynep’e olan imalı tavırları, 12. bölüme damga vuracak gibi görünüyor.

kizil545.webp

MİRA ZEYNEP’E GİDİYOR

Evden kaçan Mira, yeni bölüm fragmanında Zeynep’in evinde görülüyor. Burada ailesine dönmeyeceğini söyleyen Mira “Sürünsünler artık” ifadelerini kullanıyor.

Ancak Zeynep, Mira’nın geldiğini Cüneyd’e anlatmıyor. Bunun üzerine oturma odasında ıhlamur çayını gören Cüneyd, Zeynep’in orucunu bozduğunu düşünüp “Oruç zorladı mı bugün? Beni zorladı da, iftardan sonra bir ıhlamur içerim” ifadelerini kullanıyor. Bu ima Zeynep’in gerilmesine neden oluyor.

kizil-goncalar-mira.webp

LEVENT MERYEM’E TELEFON VERİYOR

Zor durumlara karşı iletişim kurabilmek için Meryem’e bir cep telefonu veren Levent, “Merak etme, sessize alırsın, kullanılmış bir telefon” diyor. Ancak Naim’in görüştüğü Nadire, evde Meryem’e verilen telefonu buluyor.

kizil45445.webp

NAİM’DEN ANİ ÇIKIŞ

Telefonda doktor Levent’in aramasını gören Nadire, durumu hemen Naim’e yetiştiriyor. Nadire, “Karın ele güne dost olmuş Naim, Levent Alkanlı kim? Karının telefonunda adı var” deyince Naim’in başından aşağı kaynar sular dökülüyor. Eline bıçak alan Naim, “Görüşeceğiz onunla” diyerek Levent’in kapısına dayanıyor. O esnada kapıyı Meryem’in açtığı görülüyor.

kizil32454.webp

Gelecek bölümde neler yaşanacağı ve Naim’in orada nasıl bir yol çizeceği şimdiden merak konusu olmaya başladı. Yaşanacak yeni gelişmeler pazartesi ekranlara gelecek diziyle gün yüzüne çıkacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.