Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı

Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Arabesk müziğin unutulmaz ismi Müslüm Gürses, vefatının 11. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında sevenleri tarafından anıldı.

İstanbul ve diğer şehirlerden gelen sevenler, Müslüm Gürses'i anmak için Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bir araya geldi. Kabri başında dualar edilirken, Kuran-ı Kerim okundu. Sevenler, Müslüm Gürses'in kabri önünde hatıra fotoğrafları çektirirken, onun anısına lokma ve tost ikram edildi.

Gül Çakıcı, Müslüm Baba'nın her zaman kalplerinde olduğunu belirterek, "Müslüm baba her zaman kalbimizde. Evimizin babası gibi. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Her zaman buradayız. Yeni nesillere aktarmak için çocuklarla her zaman buradayız" ifadelerini kullandı.

Müslüm Gürses'e olan sevgi ve saygısını dile getiren Ramazan Emre Yüce ise, "Rahmetli sadece bir sanatçı değildi. Biz Müslüm Gürses olarak ayrıca değerlendirebiliriz ama biz 'Müslüm Baba' olarak değerlendiriyoruz. Kendisi hala aramızda, inanıyorum, ruhumuzda da hissediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de öteki dünyada da birlikte olacağız" şeklinde konuştu.

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken ve Gaziantep'ten gelen Mehmet Özkar ise, "Bugün Müslüm babamızın 11. ölüm yıldönümünü anmak için tüm sevenlerimizle burada toplandık. Müslüm Baba bir idoldür; ama öldü. Rahmet okumaktan başka yapacak bir şey yok. Sevgi ve saygıyla anıyoruz. Müslüm Baba bizim için tektir ve aşktır. Ben de böyle bir insana benzediğim için mutluluk, onur ve gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.