Katliamcı İsrail'e destek veren futbolcunun kalemi kırıldı

Katliamcı İsrail'e destek veren futbolcunun kalemi kırıldı
Antalyaspor, Trabzonspor maçında Antalyaspor’un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehzekel’in yaptığı hareketten dolayı kalemi kırıldı.

Antalyaspor’un Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği dev müsabakada, attığı golden sonra İsrail’in Filistin’e başlattığı saldırıların tarihi olan ‘7 Ekim 100. gün’ şeklinde bilekliğine yazdığı yazıyı kameralara doğru gösteren Sagiv Jehzekel'e tepkilere çığ gibi büyüdü.

Antalyaspor İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel'i kadro dışı bıraktı - Son Dakika Haberleri

Maçın hemen ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, emniyet güçleri tarafından ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan gözaltına alındı.

gd0smgawkaaiuhq.jpg

Ayrıca, Antalyaspor Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü olan Evren Alkan da konu ile ilgili açıklamada bulundu. Alkan, İsrailli futbolcusunun bu hareketini kendilerinden habersiz bir şekilde gerçekleştirdiğini, oyuncunun şu andan itibaren kadro dışı bırakıldığını ve en kısa zamanda da sözleşmesinin fesih edileceğini sözlerine ekledi.

gd0z50-w8aemios.jpg

adliyeye sevk edilen İsrailli futbolcu tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ayrıca elde edilen bilgilere göre Sagiv Jehzekel, sınır dışı edilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.