Galatasaray hücum hattını güçlendirmenin yolunu Süper Lig’de buldu

Galatasaray hücum hattını güçlendirmenin yolunu Süper Lig’de buldu
Ardı ardına yaşanana ayrılıklar ve sakatlıklardan dolayı hücum hattında sıkıntı çeken Galatasaray, çözüm yolunu Süper Lig ekibinde buldu.

Yaşanan ayrılıklar ve meydana gelen sakatlıklar nedeni ile Galatasaray hücum hattında ciddi sıkıntılar içerisinde. Tecrübeli teknik adam Okan Buruk ise bu sorunu çözmek için büyük bir çaba sarf ediyor.

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Icardi’nin bir süre daha devam edeceği tahmin edilen sakatlığı ve Bakambu’nun Afrika Kupası için ülkesinde dönmesi, hücum hattındaki sorunun daha da can sıkıcı bir hale gelmesine neden oluyor.

Elde ettiğimiz bilgilere göre, Galatasaray yönetimi hücum hattındaki bu sorunu gidermek adına, Adana Demirspor’un yıldız golcüsü M’baye Niang transferi için kolları sıvadı.

Henüz takıma tamamen mi katılacağı, yoksa kiralık olarak mı bir süre forma giyeceği gibi ayrıntılar belli olmasa da, Okan Buruk’un da onayını alan Galatasaray yönetimi Adana yönetimi ile transfer için kısa bir süre içerisinde masaya oturacak.

Bu sezon Adana Demirspor forması ile 29 maça çıkan 29 yaşındaki Fransız forvet, bu maçlarda 8 gol ve 2 asist ile takımına katıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.