Fatih Terim’den bir transfer hamlesi daha ‘Süper Lig’in yıldız oyuncusuna gözünü dikti’

Fatih Terim’den bir transfer hamlesi daha ‘Süper Lig’in yıldız oyuncusuna gözünü dikti’
Fatih Terim Samket Akaydın’dan sonra, Süper Lig ekiplerinden bir oyuncuyu daha Panathinaikos’a transfer etmek için kolları sıvadı.

Kısa süre önce Panathinaikos’un başına geçen, Türk futboluna adını altın harflerle yazdıran Fatih Terim’in takımda görmek istediği ve transferini gerçekleştirdiği Fenerbahçe’nini yıldız oyuncusu Samet Akaydın’dan sonra yine bir Süper Lig ekibinden oyuncuyu Panathinaikos kadrosuna katmak istiyor.

İLK TRANSFER SAMET AKAYDİN

Panathinaikos’un kaleciden yana sıkıntı yaşadığı ve bu durumu düzeltmek isteyen Fatih Terim’in bir transfer için daha Panathinaikos yönetimine istediği file bekçisini söylediği öğrenildi.

Elde edilen bilgilere göre, Fatih Terim Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un tecrübeli file bekçisi Ertaç Özbir’in Panathinaikos’a transferi konusunda harekete geçti. Hatta Fatih Terim’in tecrübeli kaleci Ertaç Özbir ile birebir görüştüğü de elde edilen bilgiler arasında.

Ertaç Özbir - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bu sezon 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Adana Demirspor forması ile 13 maça çıktı. Ayrıca Özbir’in de bu transfere sıcak baktığı aktarıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.